• Пошук по сайту
  • Пошук по документах
back

Стара версія сайту

Юні борці з Хмільника стали чемпіонами обласних змагань

eye

472

16.06.2021 12:49

RSS

15 червня 2021 року вихованці Хмільницької дитячо-юнацької спортивної школи  (ДЮСШ) взяли участь в обласному Чемпіонаті Вінницької області з вільної боротьби серед кадетів та кадеток 2004-2007 років народження та молодших.

У цих змаганнях виступали лише одинадцять вихованців Хмільницької ДЮСШ, так як дехто з дітей не зміг поїхати через  необхідність здачі ЗНО у цей день.

Метою поїздки на ці змагання був не тільки успішний виступ учнів, а й перевірка готовності молодих борців, вихованців ДЮСШ; а для тренерів – підвищення професійного рівня знань, можливість змінити і поліпшити навчально-тренувальний процес.

За підсумками змагань вихованці ДЮСШ Черніюк Максим (ЗОШ №3) та Іщук Маргарита (ЗОШ №2) стали чемпіонами у своїх вагових категоріях.

Срібло здобули Слюсар Володимир (ЗОШ №4) та Навроцька Ксенія (ЗОШ №3), а ось бронзу несподівано отримав Шин Владислав (ЗОШ №2), отримавши перемогу над Морозовим Костянтином, який ще жодного разу дотепер не залишався без нагород. Але без поразок не буває перемог! Головне правильно зробити висновки.

Наступні змагання з вільної боротьби згідно з календарним планом відбудуться серед юнаків та дівчат 2008-2010 років народження 06-07.11.2021 року.

Хмільницька дитячо-юнацька спортивна школа 

Назад до розділу