• Пошук по сайту
  • Пошук по документах
back

Стара версія сайту

Зі святом, лікарю! Хай доля буде благословенною!

eye

698

17.06.2021 16:45

RSS

Сьогодні, 17 червня 2021 року, у Хмільницькій міській раді урочисто привітали медичних працівників.

Першим букет святкових поздоровлень вручив міський голова Микола Юрчишин.

Очільник громади сердечно подякував медикам за щоденну, часто напружену і відповідальну працю в галузі охорони здоров’я.

У своїй промові Микола Васильович запевнив, що зробить все, аби медичні заклади та персонал  були забезпечені сучасним і комплексним обладнанням для оздоровлення жителів Хмільницької міської громади.

За святкової нагоди міський голова відзначив подяками працівників закладів охорони здоров’я.

Від імені та за дорученням народного депутата України Петра Юрчишина медичних працівників привітав помічник парламентаря Андрій Барабан, вручивши їм подяки.

Були щиросердні вітання і від районної влади. Заступник голови районної державної адміністрації Сергій Чабан та заступник голови районної ради Василь Карпінець теж вручили спільні подяки найбільш сумлінним медпрацівникам.

Голова профспілки Хмільницької районної організації профспілки працівників охорони здоров’я Юлія Шумигора також звернулася з теплими привітаннями до своїх колег та вручила подяки.

Святковий настрій усім створили юні вихованці Хмільницької школи мистецтв: Ангеліна Мединська, Богдан Шимпула та Надія Кучмар.

Зі святом вас, наші янголи-охоронці!

Хай доля до вас буде благословенною!

Відділ інформаційної діяльності та комунікацій із громадськістю Хмільницької міської ради

Назад до розділу