• Пошук по сайту
  • Пошук по документах
back

Стара версія сайту

Зі святом Вас, медичні працівники!

eye

307

18.06.2021 15:35

RSS

З нагоди професійного свята прийміть сердечну подяку за вашу віддану працю, безмежне милосердя, високу моральність і лікарську честь.

Ваша важка, безперервна й часто напружена робота не поділяє добу на день і ніч. Перемоги тут даються ціною надзвичайних зусиль, а на помилки немає права.

Ваші мудрі рішення про життя і здоров’я пацієнтів – доленосні. Вони вселяють найбільшу надію на одужання, дають силу й наснагу знову радіти життю.

Згідно з відомим індійським трактатом «Аюрведа», написаним у VI столітті до нашої ери, медичний працівник повинен володіти високими моральними та фізичними якостями, бути спокійним і терплячим, ніколи не втрачати самовладання. Такими ви є.

У закладах охорони здоров’я Хмільницької міської громади працюють 128 лікарів, 275 медичних сестер та фельдшерів, 209 працівників молодшого медичного та адміністративно-господарського персоналу. Усі ви разом із численними колективами санаторіїв нашого міста щодня бережете життя та здоров’я хмільничан. Спасибі вам за терпіння, співпереживання та фахову медичну допомогу.

Щиро дякуємо вам за врятовані долі, за вашу жертовність, професіоналізм, мудрість і людяність.

Здоров’я вам, радості й наснаги! Добробуту та нових професійних здобутків!

Зі святом вас, наші янголи охоронці!

З повагою та вдячністю

Міський голова                                            Микола ЮРЧИШИН

Назад до розділу