• Пошук по сайту
  • Пошук по документах
back

Стара версія сайту

24 січня - чергова 70 сесія міської ради

eye

231

Анонси

Відповідно до розпорядження  в.о. міського голови П.В.Крепкого  24  січня 2020 року о 10.00 год. у залі засідань міської ради /2 поверх/ відбудеться  чергова 70 сесія міської ради 7 скликання. На розгляд сесії виносяться наступні питання:
1. Про Комплексну програму  покращення умов медичного обслуговування жителів Хмільницької міської ОТГ на 2020 – 2023 роки. Інформація: Підвальнюка Ю.Г., начальника управління економічного розвитку та євроінтеграції міської ради.
2. Про внесення змін до Програми розвитку житлово-комунального господарства та благоустрою Хмільницької міської об'єднаної територіальної громади на 2019-2021 роки, затвердженої рішенням 53 сесії міської ради 7 скликання від 19 жовтня 2018 року № 1693 (зі  змінами). Інформація: Сташка І.Г., начальника управління житлово-комунального господарства та комунальної власності міської ради.
3. Про затвердження переліку об’єктів комунальної власності Хмільницької міської об’єднаної  територіальної громади, що підлягають приватизації у 2020 році. Інформація: Сташка І.Г., начальника управління житлово-комунального господарства та комунальної власності міської ради.
4. Про затвердження висновку про вартість комунального майна: будівлі котельні по вул. Декабристів,13А. Інформація: Сташка І.Г., начальника управління житлово-комунального господарства та комунальної власності міської ради.
5. Про погодження штатного розпису комунального підприємства «Хмільникводоканал» Хмільницької міської ради. Інформація: Сташка І.Г., начальника управління житлово-комунального господарства та комунальної власності міської ради.
6. Про звіт начальника КП «Хмільниккомунсервіс» про роботу підприємства за 2018 рік. Інформація: Полонського С.Б., начальника КП «Хмільниккомунсервіс»
7. Про затвердження Порядку розгляду електронної петиції, адресованої Хмільницькій міській раді Вінницької області. Інформація: Буликової Н.А. начальника юридичного відділу міської ради.
8. Про внесення змін та доповнень до Комплексної програми захисту населення і територій Хмільницької міської ОТГ у разі загрози та виникнення надзвичайних ситуацій на 2019 – 2021 роки, затвердженої рішенням 53 сесії міської ради 7 скликання від 19.10.2018 р №1700 (зі змінами). Інформація: Коломійчука В.П., начальника відділу цивільного захисту, оборонної роботи та взаємодії з правоохоронними органами міської ради.
9. Про внесення змін до комплексної програми підтримки учасників Антитерористичної операції, операції  об’єднаних сил, осіб, які беруть(брали) участь у здійсненні заходів із забезпечення національної безпеки і оборони, відсічі і стримування збройної агресії Російської Федерації у Донецькій та Луганській областях та членів їхніх сімей – мешканців Хмільницької міської об’єднаної територіальної громади на 2018-2020 рр., затвердженої рішенням  44 сесії міської ради 7 скликання від  17.11.2017р. №  1176 (зі змінами).                                                                                                            Інформація: Тимошенко І.Я. начальника управління праці та соціального захисту населення міської ради.
10. Про затвердження Положення про відділ управління персоналом Хмільницької міської ради. Інформація: Сидоришиної О.Ю., начальника відділу управління персоналом міської ради.
11. Про  внесення  змін  до  Міської програми розвитку культури та духовного відродження Хмільницької міської об’єднаної територіальної громади на 2019-2021 роки, (зі змінами). Інформація: Стукан В.П. завідувача сектору з питань культури міської ради
12. Про внесення змін до рішення 53 сесії міської ради 7 скликання від 9.10.2018 р. №1696  «Про Порядки використання коштів міського бюджету, передбачених на фінансування Міської програми розвитку культури та духовного відродження Хмільницької міської об’єднаної територіальної громади на 2019-2021 роки» ( зі змінами ). Інформація: Стукан В.П. завідувача сектору з питань культури міської ради.
13. Про визначення ФОП Попова А.О. податковим агентом зі справляння туристичного збору. Інформація: Тищенко Т.П., начальника фінансового управління міської ради.
14. Про бюджет  Хмільницької міської об’єднаної територіальної громади на 2020 рік. Інформація: Тищенко Т.П., начальника фінансового управління міської ради.
15. Про внесення змін та поновлень договорів оренди землі для обслуговування гаражів. Інформація: Тишкевич С.В., начальника відділу земельних відносин міської ради.
16. Про надання дозволу на виготовлення документації із землеустрою для подальшого оформлення права власності на земельні ділянки для будівництва індивідуальних гаражів у м. Хмільнику. Інформація: Тишкевич С.В., начальника відділу земельних відносин міської ради.
17. Про поновлення дії договору  фактичного користування земельної ділянки для обслуговування гаража у м. Хмільнику. Інформація: Тишкевич С.В., начальника відділу земельних відносин міської ради.
18. Про надання в фактичне користування земельних ділянок для обслуговування гаражів у м. Хмільнику. Інформація: Тишкевич С.В., начальника відділу земельних відносин міської ради.
19. Про надання дозволу на виготовлення документацій із землеустрою для подальшого оформлення права власності  на земельні ділянки у м. Хмільнику (присадибні земельні ділянки). Інформація: Тишкевич С.В., начальника відділу земельних відносин міської ради.
20. Про затвердження документацій із землеустрою та безоплатну передачу у власність земельних ділянок (присадибні земельні ділянки). Інформація: Тишкевич С.В., начальника відділу земельних відносин міської ради.
21. Про безоплатну передачу у власність земельних ділянок Південного району в м. Хмільнику Вінницької області. Інформація: Тишкевич С.В., начальника відділу земельних відносин міської ради.
22. Про розірвання договору оренди землі, та безоплатну передачу у власність земельної ділянки по 1 пров. Івана Богуна, 23 у м. Хмільнику. Інформація: Тишкевич С.В., начальника відділу земельних відносин міської ради.
23. Про розгляд заяви Грабовської С.В щодо  зміни цільового призначення приватної земельної ділянки у м. Хмільнику. Інформація: Тишкевич С.В., начальника відділу земельних відносин міської ради.
24. Про  надання дозволу на виготовлення документацій із землеустрою для подальшого оформлення права користування на умовах оренди  на земельні ділянки (присадибні земельні ділянки). Інформація: Тишкевич С.В., начальника відділу земельних відносин міської ради.
25. Про затвердження документації із землеустрою та передачі в користування на умовах оренди земельної ділянки (присадибна земельна ділянка). Інформація: Тишкевич С.В., начальника відділу земельних відносин міської ради.
26. Про розгляд заяви гр. Нечипорука К.М. щодо земельної ділянки для городництва по 2 пров. Старосидориський, 20. Інформація: Тишкевич С.В., начальника відділу земельних відносин міської ради.
27. Про надання в фактичне користування земельних ділянок для городництва у м. Хмільнику. Інформація: Тишкевич С.В., начальника відділу земельних відносин міської ради.
28. Про поновлення дії договору  фактичного користування земельної ділянки для городництва у м. Хмільнику. Інформація: Тишкевич С.В., начальника відділу земельних відносин міської ради.
29. Про внесення змін до рішень сесій Хмільницької міської ради, що стосуються громадян. Інформація: Тишкевич С.В., начальника відділу земельних відносин міської ради.
30. Про погодження меж земельної ділянки. Інформація: Тишкевич С.В., начальника відділу земельних відносин міської ради.
31. Про надання дозволу на виготовлення документацій із землеустрою для подальшого оформлення права власності на земельні ділянки на території с. Соколова. Інформація: Тишкевич С.В., начальника відділу земельних відносин міської ради.
32. Про затвердження документації із землеустрою та безоплатну передачу у власність земельних ділянок (присадибні земельні ділянки) на території с. Соколова. Інформація: Тишкевич С.В., начальника відділу земельних відносин міської ради.
33. Про надання дозволу на виготовлення документацій із землеустрою для подальшого оформлення права користування на умовах оренди  на земельні ділянки на території с. Соколова. Інформація: Тишкевич С.В., начальника відділу земельних відносин міської ради.
34. Про розгляд заяви Карпінського С.А.  щодо надання дозволу на виготовлення документації із  землеустрою щодо поділу земельної ділянки у м. Хмільнику по вул. Сиротюка, 2. Інформація: Тишкевич С.В., начальника відділу земельних відносин міської ради.
35. Про затвердження проекту землеустрою  щодо відведення земельної ділянки площею 1600,0 кв.м по вул. Київська (суміжну до земельної ділянки Дячка Ю.Б.) у м. Хмільнику та проведення земельних торгів. Інформація: Тишкевич С.В., начальника відділу земельних відносин міської ради.
36. Про затвердження проекту землеустрою  щодо відведення земельної ділянки площею 120,0 кв.м по площі Перемоги 2 (біля ПАТ «Укрпошта») та проведення земельних торгів. Інформація: Тишкевич С.В., начальника відділу земельних відносин міської ради.
37. Про розгляд заяви Пастернака С.М., Стебліна В.Г. та керівника ТОВ «Комфорт - ЮА» щодо поділу земельної ділянки у м. Хмільнику по вул. Небесної Сотні, 49. Інформація: Тишкевич С.В., начальника відділу земельних відносин міської ради.
38. Про продаж ФОП Кубряку О.В.  земельної ділянки, що розташована у м. Хмільнику по проспекту Свободи, 14К. Інформація: Тишкевич С.В., начальника відділу земельних відносин міської ради.
39. Про зміну цільового призначення земельної ділянки Паризького І.В.  по вул. Староміська, 1  у м. Хмільнику. Інформація: Тишкевич С.В., начальника відділу земельних відносин міської ради.
40. Про розгляд заяви Солухи В.Т.  та Міщенко О.В. щодо земельної ділянки у м. Хмільнику по вул. 1 Травня (суміжної до колишнього будинку побуту «Прогрес»). Інформація: Тишкевич С.В., начальника відділу земельних відносин міської ради.
41. Про розгляд заяви Нікітенко Н.П. щодо земельної ділянки у місті Хмільнику по вул. Сиротюка, 13. Інформація: Тишкевич С.В., начальника відділу земельних відносин міської ради.
42. Про розгляд заяви директора МП ТПП «Поділля»  щодо земельної ділянки у місті Хмільнику по вул. Привокзальна, 73. Інформація: Тишкевич С.В., начальника відділу земельних відносин міської ради.
43. Про розгляд заяви ФОП Репи К.В. щодо продовження дії договору оренди землі по вул. Тімірязєва, 5 В  у м. Хмільнику. Інформація: Тишкевич С.В., начальника відділу земельних відносин міської ради.
44. Про розгляд заяви ФОП Щура А.І. щодо продовження дії договору оренди землі по вул. Тімірязєва, 5 Б  у м. Хмільнику. Інформація: Тишкевич С.В., начальника відділу земельних відносин міської ради.
  Інші питання землекористування.
Запрошуються депутати міської та обласної рад, члени виконкому 7 скликання, працівники управлінь та відділів міської ради, представники  ЗМІ та громадськість Хмільницької міської об’єднаної територіальної громади.

Назад до розділу