• Пошук по сайту
  • Пошук по документах
back

Стара версія сайту

Про найактуальніше – на засіданні виконкому

eye

558

23.06.2021 13:06

RSS

Чимало важливих питань потребують вирішення в інтересах міської громади.

Сьогодні, 23 червня 2021 року, міський голова Микола Юрчишин провів чергове засідання виконавчого комітету Хмільницької міської ради.

Більше 20-ти актуальних питань було розглянуто впродовж цього засідання. Значна частка з них – соціального напрямку. Жителі нашої громади щораз більше звертаються до міської ради за матеріальною допомогою через складні життєві ситуації (онкологічні захворювання, післяопераційне лікування тощо).

Розглянувши клопотання громадян, виконком ухвалив рішення про фінансування з міського бюджету коштів для надання одноразової матеріальної допомоги:

  • громадянам, які перебувають  у складних життєвих обставинах (32 громадян - 64,1 тис. грн),
  • відповідно до висновків депутатів (16 громадян - 34,2 тис. грн),
  • громадянам, які призвані на строкову військову службу та військову службу за контрактом (1 громадянин - 3 тис. грн),
  • учасникам АТО/ООС (2 учасників АТО/ООС – 6 тис. грн),
  • громадянам, в яких народилися двоє або більше дітей одночасно (20 тис. грн).

 

У спектрі зосередженої уваги виконкому перебували комунальні, економічні та земельні питання, а також питання безпеки громади.

Під час засідання затверджено перелік робіт та розподілено кошти для заходів Програми розвитку житлово-комунального господарства та благоустрою. Це - поточний ремонт зливової каналізації по вул. Слобідська, вул. Коцюбинського та вул. С.Муравського, фарбування огорожі по проспекту Свободи, а також розчистка меліоративного рова по вул. Свято-Троїцька.

Виконком розглянув клопотання юридичних і фізичних осіб з питань видалення деревонасаджень.

Затверджено акт комісії з визначення та відшкодування збитків власникам землі.

Внесено зміни до рішення про встановлення лімітів споживання енергоносіїв та водопостачання для закладів культури територіальної громади.

Визначено перелік спеціалізованих служб цивільного захисту міської ланки, сферу управління та їх керівний склад.

Затверджено склад і положення про діяльність позаштатної розрахунково-аналітичної групи. Таке формування буде відповідати за збір, узагальнення та оцінку інформації про стан радіаційної і хімічної обстановки в разі загрози і виникнення надзвичайних ситуацій, пов’язаних із викидом (виливом) у довкілля небезпечних хімічних та радіоактивних речовин.

Крім цього, на підставі заяв громадян виконком видав дублікат свідоцтва про право власності на житловий будинок та надав дозвіл на видачу свідоцтв по право власності на майно.

Також на засіданні внесено зміни до Положення про діяльність громадської ради при виконкомі міської ради. Тепер засідання цього консультативно-дорадчого органу зможуть проводитися в режимі відеоконференції.

Схвалено проєкт рішення міської ради про бюджет міської громади.

Виконавчий комітет затвердив перелік питань на розгляд чергової 14 сесії Хмільницької міської ради 8 скликання.

Відділ інформаційної діяльності та комунікацій із громадськістю Хмільницької міської ради

Назад до розділу