• Пошук по сайту
  • Пошук по документах
back

Стара версія сайту

Міський голова зустрівся з медалістами в форматі “Real talk»

eye

764

24.06.2021 15:53

RSS

Сьогодні, 24 червня 2021 року, міський голова Микола Юрчишин зустрівся із учнями-медалістами та директорами шкіл.

22 випускників закладів освіти Хмільницької  громади отримали золоті та срібні медалі, а також подяки міського голови за особливі успіхи в навчанні.

Зустріч для медалістів організували в незвичному форматі. Спілкування було у дружньому колі та сприяло неформальному діалогу.   

Розпочав розмову міський голова, який звернувся так: 

·        У вас є мрія.  Вона привела  до вершин успіху. Знаю, щоб досягти, треба ставити цілі і працювати. Разом із вами докладали свого фаху вчителі, своїх зусиль і терпіння – ваші батьки. Будьмо вдячними їм. Пишайтеся, що ви українці, що ви - хмільничани! І те, що задумали, досягайте!  Не має перешкод, якщо вірити у свою мрію!   

Юні інтелектуали прийшли на розмову з міським головою у  супроводі директорів шкіл громади.

Начальник Управління освіти, молоді та спорту міської ради Галина Коведа запропонувала, щоб спершу керівники навчальних закладів представили своїх лідерів та розповіли про їхні успіхи.

Після  знайомства  зав’язалася жвава розмова, відверта й на рівних. І це – головне.

-     Ми живемо в час змін: змінюємося ми і час змінює нас. Мені сподобалося, що наш захід пройшов у форматі “Real talk» - без офіціозу, було живе спілкування: з питаннями, відповідями, планами на майбутнє… Говорили про життєві цілі та цінності, моральні якості,  про захоплення, про те, чи хотіли б після завершення навчання наші випускники повернутися до рідного міста… Приємно, що молодь бачить своє майбутнє у рідному Хмільнику і хоче реалізовувати себе у своїй громаді… Бажаю всім успіху! Навчайтеся і повертайтесь додому! – каже міський голова Микола Юрчишин.   

Випускники 2021 року подякували міському голові за приємний діалог, гостинність і відкритість до їхніх ініціатив.

На завершення, щоб тримати світлі миті цієї розмови у своїй пам’яті, всі разом зробили спільне фото.

Відділ інформаційної діяльності та комунікацій із громадськістю Хмільницької міської ради 

Назад до розділу