• Пошук по сайту
  • Пошук по документах
back

Стара версія сайту

У громаді урочисто відзначили 25-ту річницю Конституції України

eye

1036

25.06.2021 17:06

RSS

Сьогодні, 25 червня 2021 року, на площі біля пам’ятника Тарасові Шевченку у місті Хмільник відбулося урочисте зібрання з нагоди 25-ї річниці Конституції України.

Представники місцевої влади, колективи підприємств, установ та організацій міської громади, соціально-активні жителі громади взяли участь у цьому заході.

Від імені та за дорученням міського голови Миколи Юрчишина до учасників урочистостей звернувся заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів міської ради Сергій Редчик.

Напередодні державного свята подякою міського голови були відзначені двоє хмільничан:

· Громов Михайло Якович – поет, килимарник, художник декоративно-прикладного мистецтва;

· Мариніч Ганна Вікторівна – начальник відділу «Хмільницьке бюро правової допомоги».

Із вітальною промовою від народного депутата України Петра Юрчишина звернувся помічник-консультант парламентаря Андрій Барабан та вручив подяки з нагоди державного свята.

Також привітали хмільничан голова Хмільницької РДА Богдан Кузнец та заступник голови районної ради Василь Карпінець. Посадовці вручили подяки соціально-активним жителям району.

Святкового та патріотичного настрою цій події додали виступи талановитих дітей Хмільницької громади – вихованців міської школи мистецтв Крістіни Лисої, Анастасії Фіц та наймолодших вихованців Центру дитячої та юнацької творчості.

На завершення заходу відбулося покладання квітів до пам’ятника Кобзареві.

Відділ інформаційної діяльності та комунікацій із громадськістю Хмільницької міської ради

Назад до розділу