• Пошук по сайту
  • Пошук по документах
back

Стара версія сайту

Аграріям громади – про проєкт «АгроВарта»

eye

268

06.07.2021 08:27

RSS

Відділ розвитку сільського господарства Хмільницької міської ради пропонує сільськогосподарським товаровиробникам міської громади розглянути пропозицію ТОВ «НВК «УКРЕКОПРОМ».

Підприємство надає послуги у сфері поводження з відходами, а саме: збирання, зберігання, перевезення, утилізація, видалення та знешкодження небезпечних та інших видів відходів. Компанія також надає послуги з поводження з тарою з-під пестицидів, яка належить до категорії небезпечних відходів.

За ініціативи Європейської Бізнес Асоціації підприємство реалізує проєкт «Агро Варта» і пропонує для фермерських господарств та інших сільськогосподарських виробників можливість безоплатно передавати на перероблення, знешкодження, видалення та утилізацію використаних пакувальних матеріалів і тари з-під пестицидів.

Пестициди та тара, яка містить їх залишки, забруднюють ґрунти, повітря, водні ресурси, у тому числі підземні водоносні горизонти. Це може призводити до незворотних наслідків для навколишнього природного середовища.

Підприємство, як на добровільних засадах, так і в межах державно-приватного партнерства, готове забезпечити своєчасну та ефективну ліквідацію стихійних звалищ відходів.

Якщо Ви зацікавилися цією пропозицією, пропонуємо звернутися до контактної особи за телефоном: +38(050) 363-33-16 або засобом електронної пошти office.ueco@gmail.com

Відділ розвитку сільського господарства управління агроекономічного розвитку та євроінтеграції Хмільницької міської ради

 

Назад до розділу