• Пошук по сайту
  • Пошук по документах
back

Стара версія сайту

Чим цікава Хмільницька громада? – у часописі за червень

eye

491

07.07.2021 16:40

RSS

Ну що ж! Минув перший місяць літа і ми поспішаємо поділитися головними подіями в нашій громаді, які увійшли в черговий номер інформаційного бюлетеня міської ради «Хмільницька громада».

Із першої шпальти часопису до мешканців громади звертається міський голова Микола Юрчишин з нагоди 25-тиріччя ухвалення Конституції України. В офіційній промові міського очільника міцне побажання краянам - поважати Закон, знати свої права та обов’язки, щоб у добробуті й мирі бути господарем на своїй благодатній землі.

Червень – пора випускних вечорів. Як завше, такі урочистості неймовірно хвилюючі й незабутні. На головній світлині бюлетеня можна побачити як у міській громаді святкували випускний.

Не менш «гаряча» пора зараз у фінансистів, адже вони вже складають прогноз бюджету громади на 2022 – 2024 роки. Як та над чим працюється? – радимо прочитати.

У нашому дайджесті чільне місце належить депутатській роботі в міській раді. Жителі громади можуть прочитати про те, які рішення ухвалювали місцеві обранці впродовж червня.

Окрема сторінка присвячена життю нашої громади. Тут ви матимете нагоду дізнатися, що в нас уперше був проведений Форум громадських організацій «ЗміниТИ свою громаду», про актуальні агро-пропозиції для жителів сіл, які бажають господарювати і заробляти.

Дізнаєтеся і про те, що для сіл громади буде закуплена нова комунальна техніка, а також де будуть побудовані нові мультифункціональні майданчики та що відремонтують не тільки місцевим коштом…

Цьогоріч вже розпочато підготовку господарства нашої громади до зими. Що у цьому напрямку робиться? – розповідаємо.

Ви можете дізнатися в якому населеному пункті впродовж липня місяця фахівці соціальних структур будуть проводити прийом громадян, а також які вакансії наявні в міській раді тощо.

Більш розлого читайте ТУТ.

Попередні випуски часопису міської ради можна знайти за цим посиланням.

Якщо бажаєте, крім інформаційного бюлетеня отримувати й іншу корисну та актуальну інформацію про життя у місті та у громаді, пропонуємо підписатися на електронну розсилку новин, що публікуються на офіційному веб-сайті Хмільницької міської ради https://rada.ekhmilnyk.gov.ua/

Читайте і знатимете більше!

Часопис «Хмільницька громада» - для вас!

Відділ інформаційної діяльності та комунікацій із громадськістю Хмільницької міської ради

 

 

Назад до розділу