• Пошук по сайту
  • Пошук по документах
back

Стара версія сайту

Наш шлях - до віри й правди, - Микола Юрчишин

eye

490

09.07.2021 15:05

RSS

9 липня 2021 року міський голова мав зустріч із отцем Іваном Пукасом – настоятелем храму святих первоверховних апостолів Петра і Павла м.Хмільник Вінницько-Тульчинської єпархії Православної Церкви України.

Під час розмови священик висловив вдячність місцевій владі за допомогу в питаннях благоустрою довкола церкви та принагідно запросив міського голову на храмове свято, яке релігійна громада відзначатиме 12 липня, у день Всехвальних апостолів Петра і Павла.

Подякувавши за запрошення, міський керманич сказав, що є завжди відкритим до діалогу між усіма конфесіями, які вірою і правдою утверджують єдність і в такий спосіб зберігають мир та  злагоду в нашій громаді.

На завершення діалогу на актуальні теми духовності й моралі у суспільстві, міський голова ознайомив настоятеля церкви із ескізом пам’ятного знаку учасникам АТО/ООС, який згодом буде установлений у місті Хмільнику.  

Під час огляду священник висловив підтримку та побажав очільнику громади Божої допомоги у реалізації цього соціального і значимого проєкту.  

Відділ інформаційної діяльності та комунікацій із громадськістю Хмільницької міської ради

Назад до розділу