• Пошук по сайту
  • Пошук по документах
back

Стара версія сайту

Хмільничани вшанували пам’ять воїна-земляка Сергія Муравського

eye

552

13.07.2021 17:40

RSS

У вогні перетоплюється залізо у сталь, у боротьбі перетворюється народ у націю. Так вже склалося, що наша держава змушена відстоювати право на власну свободу, кладучи на вівтар життя і долі своїх найкращих синів, справжніх патріотів рідної держави.

Сьогодні, 13 липня минає сім років з того часу, як перестало битися гаряче серце патріота, нашого земляка, героя Сергія Муравського. Загинув воїн у бою під час операції з розблокування оточеного терористами міжнародного аеропорту Луганська.

Щоб вшанувати світлу пам'ять воїна, до пам’ятого знаку Сергія Муравського прийшли рідні, друзі, сім’ї загиблих воїнів, представники влади, духовенство та небайдужі хмільничани.

Від імені та за дорученням міського голови Миколи Юрчишина у скорботну мить до громади звернувся заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів міської ради Андрій Сташко та висловив співчуття мамі Героя.

Про день, коли довелося повідомити страшну звістку про загибель сина, згадали і Голова ГО «Спілка учасників АТО м.Хмільника та Хмільницького району» Валентин Ковальський та голова ГО «Народне віче Хмільник» Микола Михальнюк.

Мама Сергія, Алла Анатоліївна, подякувала хмільничанам за пам'ять про сина та побажала, щоб жодна мати не дізналася того горя, яке спіткало її на материнському шляху.

В знак світлої пам’яті, про неоціненний подвиг ціною власного життя учасники заходу поклали квіти до пам’ятного знаку Сергію Муравському.

Поминальну панахиду провів протоієрей Іван Пукас.

Вічна слава Герою! Герої не вмирають!

Відділ культури та туризму Хмільницької міської ради

Назад до розділу