• Пошук по сайту
  • Пошук по документах
back

Стара версія сайту

У громаді навчають правових консультантів

eye

549

15.07.2021 09:47

RSS

У Хмільницькій міській територіальній громаді розпочато процес формування мережі правових консультантів, які надаватимуть первинну правову допомогу сільським жителям.

Сьогодні, 15 липня 2021 року, організовано перше, з трьох запланованих, навчань для старост населених пунктів Хмільницької міської територіальної громади, бібліотекарів та молодіжного руху UPSTREAM.

Під час відкриття учасників та учасниць тренінгу від імені та за дорученням міського голови Миколи Юрчишина привітали:

Надія Буликова – начальник юридичного відділу Хмільницької міської ради;

Наталія Мазур – начальник відділу інформаційної діяльності та комунікацій із громадськістю Хмільницької міської ради.

Голова Хмільницької міської громадської організації «ПРАВО» Віталій Дорох повідомив, що перша навчальна сесія триватиме два дні. Її програма досить насичена, охоплює низку теоретичних і практичних тем, які важливо опанувати для роботи правових консультантів.

Тренінг проходить на виконання міської Програми забезпечення безоплатною правовою допомогою населення Хмільницької міської територіальної громади на 2021-2022 роки та в рамках проєкту "Правова допомога в Хмільницькій громаді: формуємо мережу правових консультантів", що реалізується Громадською організацію "Право" в партнерстві з Хмільницькою міською радою та Хмільницьким бюро правової допомоги за фінансової підтримки Міжнародного фонду "Відродження" .

Відділ інформаційної діяльності та комунікацій із громадськістю Хмільницької міської ради

 

 

 

 

 

 

Назад до розділу