• Пошук по сайту
  • Пошук по документах
back

Стара версія сайту

У пріоритеті виконкому – захист прав дітей громади

eye

560

15.07.2021 16:57

RSS

Сьогодні, 15 липня 2021 року, міський голова Микола Юрчишин провів позачерговий виконком. П’ятнадцять актуальних питань було розглянуто впродовж засідання. Значна їх частка стосувалася захисту прав дітей.

Спершу виконком розглянув та обговорив виконання фінансового плану комунального підприємства «Хмільниккомунсервіс».

Після цього було врегульовано питання щодо надання адміністративних послуг соціального напрямку. Це, зокрема оформлення документів для оздоровлення та відпочинку дітей, встановлення статусу, видача посвідчень батькам із багатодітної сім'ї та дитини з багатодітної сім'ї, надання субсидій, пільг, компенсацій тощо.

Також виконком урегулював перелік адмінпослуг у частині оформлення документів для отримання дотації за наявні бджолосім’ї за місцезнаходженням пасіки.

Окремим рішенням виконком утворив комісію, яка буде займатися питаннями розподілу субвенції з держбюджету на проектні, будівельно-ремонтні роботи, придбання приміщень для забезпечення житлом дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування.

Сім питань із загального порядку стосувалися захисту прав дітей. Це, зокрема, такі рішення як: надання дозволу на дарування житла малолітнім, встановлення статусу дитини, позбавленої батьківського піклування, встановлення опіки та призначення опікуна над дитиною, вибуття дитини із дитячого будинку сімейного типу, а також внесення змін і доповнень до окремих рішень у сфері захисту прав дітей.

Крім того, виконком оновив склад Комісії з питань Бюджету участі, враховуючи кадрові зміни у структурі виконавчих органів міської ради.

Окремим рішенням затверджено Положення про органи з евакуації, посадовий склад та чисельність міської комісії з питань евакуації.

На підставі актів обстеження Комісії розглянуто клопотання підприємств та громадян з питань видалення деревонасаджень, а також погоджено розміщення зовнішньої реклами на приватній нежитловій будівлі.

Відділ інформаційної діяльності та комунікацій із громадськістю Хмільницької міської ради

 

 

Назад до розділу