• Пошук по сайту
  • Пошук по документах
back

Стара версія сайту

Привітали найстаршого учасника бойових дій

eye

540

16.07.2021 08:59

RSS

15 липня 2021 року найстаршому учаснику бойових дій Другої світової війни Шушкевичу Йосипу Івановичу виповнилося 99 років. У цей день до нього завітали представники Хмільницької міської організації ветеранів: голова ради Василь Косенко, відповідальний секретар Надія Губанова та член президії ради ветеранів Тетяна Лоїк.

Від імені міського голови Миколи Юрчишина Василь Косенко привітав іменинника з такою поважною датою і побажав йому міцного здоров’я, родинного затишку, душевного спокою і впевненості в завтрашньому дні.

Йосип Іванович воював на ІІІ-му Білоруському фронті. День Перемоги зустрів у Кенігсберзі у званні сержанта. Після війни ще півроку служив на Далекому Сході. За ратний подвиг, мужність та героїзм нагороджений Орденом Слави ІІІ ст., медаллю «За перемогу над Німеччиною в Великій Вітчизняній війні 1941-1945р.р.» та багатьма ювілейними медалями.

Після повернення на рідну Тернопільщину присвятив себе вихованню молодого покоління і все своє трудове життя пропрацював вчителем географії. І сьогодні іменинник добре себе почуває, цікавиться політичним життям країни, виховує онуків та правнуків.

Іменинник і його родина щиро дякували Хмільницькій міській раді за привітання і за надану фінансову підтримку.

Хмільницька міська організація ветеранів України

Назад до розділу