• Пошук по сайту
  • Пошук по документах
back

Стара версія сайту

Фіналізуємо «Карту проблем» та плануємо роботу команди

eye

328

19.07.2021 15:13

RSS

19 липня 2021 року команда посадовців та молодіжного руху UPSTREAM працювали над домашнім завданням тренерів Школи адвокації та партисипації.

Разом намалювали «дерево проблем», прописали портрет цільових аудиторій (бенефіціарів), а також склали план роботи та рік і навіть на трирічну перспективу.

Ще опрацювали наявні у громаді інструменти громадської участі. Особливо молодь зацікавилася «Шкільним бюджетом участі», адже побачила у ньому хороший інструмент для їхньої мотивації та впровадження потрібних ініціатив.

Для довідки:

За результатами конкурсного відбору команда у складі посадовців Хмільницької міської ради та молодіжного руху «UPSTREAM» 12-13 липня взяла участь у першому дводенному занятті Школи адвокації та партисипації.

Навчання проходило в рамках проєкту «Розбудова соціального капіталу громадських ініціатив в українських регіонах» реалізується німецькою ГО «Європейський Обмін» та Міжнародним Фондом «Відродження» у партнерстві з регіональними ГО за фінансової підтримки Федерального Міністерства закордонних справ Німеччини.

Проєкт має на меті посилити адвокаційну спроможність громадських ініціатив у Полтавській, запорізькій, Вінницькій, Тернопільській та Волинській областях шляхом проведення тренінгів, отримання досвіду проєктного менеджменту, доступу до мереж експертизи, а також обміну кращими практиками з інших регіонів і країн.

Київський діалог – це українсько-німецька програма підтримки локальних ініціатив та створення мережі зміно творців для демократичних перетворень в Україні. Київський діалог стартував у 2005 році як формат міжнародних конференцій із суспільних і політичних тем, а у 2014 році став сприяти розвитку громадських ініціатив у регіонах України.

У Вінницькій області реалізацію проєкту координує ГО «ПРАВО».

Відділ інформаційної діяльності та комунікацій із громадськістю Хмільницької міської ради

Назад до розділу