• Пошук по сайту
  • Пошук по документах
back

Стара версія сайту

Рейд «Неблагополучна сім’я»: перевірили умови проживання 8 дітей

eye

331

21.07.2021 10:34

RSS

19 липня 2021 року служба у справах дітей Хмільницької міської ради провела рейд «Неблагополучна сім’я» на території Хмільницької міської територіальної громади.

У профілактичному заході взяли участь: Світлана Остапчук - староста населених пунктів (сіл) Кожухів, Лісне, Теси, Іванівці, Лука, Осічок, Шевченка, Лисогірка, Медведівка, селище Красносілка із центром у селі Кожухів, працівники Хмільницького міського центру соціальних служб.

Відвідали 3 сім’ї, в яких проживає 8 дітей, перевірили створення батьками належних умов для проживання дітей, зокрема, наявність у дітей необхідного одягу, взуття, наявність продуктів харчування.

З батьками проведено профілактичні бесіди щодо необхідності належного виконання своїх обов’язків по вихованню дітей, створення умов для проживання дітей, неприпустимості вчинення насилля в сім’ї, попереджено про відповідальність.

У результаті двох малолітніх дітей взято на облік дітей, які перебувають у складних життєвих обставинах.

Рейд проводився для виявлення безпритульних та бездоглядних дітей, перевірки умов проживання та виховання дітей, які перебувають у складних життєвих обставинах.

Служба у справах дітей Хмільницької міської ради

Назад до розділу