• Пошук по сайту
  • Пошук по документах
back

Стара версія сайту

Хмільницька громада має брендбук – рішення ради

eye

618

21.07.2021 16:13

RSS

21 липня 2021 року під головуванням Миколи Юрчишина відбулася позачергова 15 сесія Хмільницької міської ради. Депутати затвердили брендбук «Візуалізація бренду Хмільницької міської територіальної громади».

У посібнику, що є окремим і невід’ємним додатком до рішення міської ради, описано концепцію бренду, правила його використання, розміщення, параметри візуальної ідентифікації Хмільницької міської територіальної громади та Хмільницької міської ради.

Подано пояснення, як працювати з логотипами - (логотип із гаслом «Хмільник близький кожному») та (герб міста із написом «Хмільницька міська рада»), які допустимі зміни у їхньому компонуванні та шрифти.

Щодо кольорів, то фірмова палітра громади складається з шести кольорів, які поєднуються за певною гармонією та індентифікують Хмільник як туристично-здоровчий центр з сучасною інфраструктурою території, що може запропонувати широкий спектр оздоровчих і туристичних послуг на мапі України та світу.

Бендбук також містить приклади використання бренду на сувенірній продукції - візитках, грамотах, теках, бейджах, блокнотах, значках, пакетах, сітілайтах, печатках, футболках, блокнотах, туристичних покажчиках тощо.

Брендбук розроблено Хмільницькою міською радою за фахової підтримки проекту міжнародної технічної допомоги «Партнерство для розвитку міст» (Проект ПРОМІС), який до 31 березня 2021 року впроваджувала Федерація канадських муніципалітетів за фінансової підтримки уряду Канади.

Брендбук відповідає Маркетинговій стратегії Хмільницької міської територіальної громади до 2027 року.

Після підписання рішення та його оприлюднення брендбук буде розміщений у відкритому доступі на офіційному веб-сайті Хмільницької міської ради, щоб виконавчі органи Хмільницької міської ради, комунальні підприємства, установи та заклади міської ради, суб’єкти підприємницької діяльності, організатори заходи, виробники туристичної, сувенірної та промоційної продукції могли використовувати логотипи громади та міської ради відповідно до правил, викладених у брендбуці.

Відділ інформаційної діяльності та комунікацій із громадськістю Хмільницької міської ради

Назад до розділу