• Пошук по сайту
  • Пошук по документах
back

Стара версія сайту

Відбулася позачергова 15 сесія міської ради 8 скликання

eye

947

22.07.2021 09:11

RSS

21 липня під головуванням міського голови Миколи Юрчишина відбулася позачергова 15 сесія міської ради 8 скликання.

У роботі сесії взяли участь 27 депутатів міської ради, які розглянули 34 питання.

У ході пленарного засідання було внесено зміни до чинних програм, а саме: розвитку житлово-комунального господарства та благоустрою Хмільницької міської територіальної громади, утримання дорожнього господарства на території населених пунктів Хмільницької міської ТГ, покращення умов медичного обслуговування жителів Хмільницької міської ТГ, сприяння розвитку місцевого самоврядування та партнерських відносин громади. А також були внесені зміни до комплексної оборонно-правоохоронної Програми «Безпечна Хмільницька міська територіальна громада – взаємна відповідальність влади та громади» та до комплексної Програми «Добро».

Місцеві обранці затвердили брендбук «Візуалізація бренду Хмільницької міської територіальної громади» та погодили КП «Хмільниккомунсервіс» отримання овердрафтового кредиту.

Прийнято рішення про реорганізацію комунальних закладів культури Хмільницької міської ради та затвердження їх установчих документів.

Депутати затвердили міську Програму розвитку житлово-комунального господарства та благоустрою територій населених пунктів Хмільницької міської територіальної громади, комплексну Програму «Добро», міську Програму підтримки учасників Антитерористичної операції, операції об’єднаних сил, осіб, які беруть(брали) участь у здійсненні заходів із забезпечення національної безпеки і оборони, відсічі і стримування збройної агресії Російської Федерації у Донецькій та Луганській областях та членів їхніх сімей-мешканців Хмільницької міської ТГ, Програму розвитку освіти Хмільницької міської ТГ, Програму фізичної культури, спорту та молодіжної політики Хмільницької міської ТГ.

Депутатський корпус вніс зміни до бюджету Хмільницької міської територіальної громади на поточний рік.

Значна частина питань порядку денного стосувалась врегулювання земельних відносин.

Організаційний відділ Хмільницької міської ради

Назад до розділу