• Пошук по сайту
  • Пошук по документах
back

Стара версія сайту

Хмільницька громада - на фестивалі «Живий вогонь»

eye

265

27.07.2021 12:32

RSS

24 липня 2021 року працівники Відділу культури і туризму Хмільницької міської ради разом із колективами міських комунальних закладів Хмільницької міської ради «Історичний музей м. Хмільника» та «Історичний музей імені Василя Порика» взяли участь у ХІІ Міжнародному фестивалі звичаєвої культури «Живий вогонь», який проходив в с. Якушинці, Вінницького району.

Хмільницька громада представила тематичні музейні міні-експозиції. Працівники музейних закладів провели для гостей фестивалю короткий екскурс про історію створення та сучасну діяльність музеїв, розповіли про можливість проведення цікавих та захоплюючих екскурсій для туру вихідного дня.

Увагу гостей на презентаційних виставкових стендах привертали витинанки місцевого митця, «корифея подільської витинанки», члена Національної спілки майстрів народного мистецтва України – Дмитра Власійчука.

Для розвитку оздоровчого туризму, популяризації міста Хмільника, як радонової оздоровниці України, гості фестивалю мали можливість ознайомитися із презентаційними матеріалами санаторно-курортних закладів Хмільника.

Працівники Відділу культури і туризму Хмільницької міської ради взяли участь у ворк-шопі «Культурний туризм як джерело розвитку громади», який проходив в рамках фестивалю.

Відділ культури і туризму Хмільницької міської ради

Назад до розділу