• Пошук по сайту
  • Пошук по документах
back

Стара версія сайту

«Брендбук» громади – який він і як його використовувати?

eye

806

29.07.2021 16:33

RSS

29 липня 2021 року у Хмільницькій міській раді проведено презентацію «Брендбуку», який тиждень тому затвердила міська рада.

Участь у заході взяли: керівники структурних підрозділів міської ради, представники бібліотечних та музейних закладів, громадських організацій, організатори заходів, виробники туристичної, сувенірної та промоційної продукції.

Про зміст бренбуку, образ бренду, його місію та єдину стилістику логотипів розповіли:

Олена Драч – начальниця відділу розвитку підприємництва, сфери послуг та енергоменеджменту управління агроекономічного розвитку та євроінтеграції міської ради та Віталій Дорох – радник міського голови на громадських засадах, голова Ради ГО «ПРАВО».

Під час презентації також розглянули приклади недопустимих форматів використання логотипів Хмільника і Хмільницької міської ради.

Озайомилися із прикладами використання стилю Хмільницької міської ради на конвертах, візитках, теках, а також застосування бренду на брошурах, книгах, бланках, візитках, футболках, блокнотах, туристичних табличках, покажчиках тощо.

Електронна версія Брендбуку розміщена на офіційному веб-сайті Хмільницької міської ради у Розділі «Курорт Хмільник» за цим посиланням.

З питань використання бредбуку можна проконсультуватися з фахівцями таких структур Хмільницької міської ради:

  • відділу розвитку підприємництва, сфери послуг та енергоменеджменту управління агроекономічного розвитку та євроінтеграції за тел..: 2-21 75;
  • відділу інформаційної діяльності та комунікацій із громадськістю за тел.: 2 23 18.

Відділ інформаційної діяльності та комунікацій із громадськістю Хмільницької міської ради

Назад до розділу