• Пошук по сайту
  • Пошук по документах
back

Стара версія сайту

Проведено інформаційну кампанію до Всесвітнього дня протидії торгівлі людьми

eye

257

30.07.2021 09:15

RSS

27 липня 2021 року у приміщенні управління праці та соціального захисту населення Хмільницької міської ради під головуванням заступника міського голови Андрія Сташка відбулося засідання з питань сім'ї, ґендерної рівності, демографічного розвитку, запобігання та протидії домашньому насильству, насильству за ознакою статі та протидії торгівлі.

У ході засідання обговорено питання щодо проведення інформаційної кампанії на території Хмільницької міської територіальної громади до Всесвітнього дня протидії торгівлі людьми, який відзначається щорічно 30 липня.

Відповідно, 29 липня 2021 року на території центрального ринку м. Хмільника суб’єктами, які здійснюють заходи у сфері протидії торгівлі людьми, забезпечено функціонування інформаційно-просвітницького пункту з питань протидії торгівлі людьми під гаслом: «Були в рабстві? Звернись! Отримай допомогу!».

За період функціонування пункту роздано понад 500 буклетів та листівок перехожим громадянам, яких одразу було проінформовано, що являє собою поняття «торгівля людьми», які його ознаки, надано консультації куди можна звернутися за допомогою особі, яка вважає себе постраждалою від торгівлі людьми та які види допомоги вона може отримати.

До проведення просвітницької діяльності також долучилися: місцевий відділ поліції та Бюро правової допомоги, старости населених пунктів міської громади, інспектори та діловоди, якими на місцях організовано інформаційні куточки та розповсюдження інформаційної продукції з питань протидії торгівлі людьми.

Управління праці та соціального захисту населення Хмільницької міської ради

Назад до розділу