• Пошук по сайту
  • Пошук по документах
back

Стара версія сайту

Перевірили умови проживання 20 дітей у складних обставинах

eye

237

30.07.2021 08:43

RSS

27 липня 2021 року служба у справах дітей Хмільницької міської ради організувала проведення профілактичного рейду «Неблагополучна сім’я».

У заході взяли участь працівники Хмільницького міського центру соціальних служб, Хмільницького районного відділу поліції.

Метою цього заходу є виявлення безпритульних та бездоглядних дітей, перевірки умов проживання та виховання дітей, які перебувають у складних життєвих обставинах.

Під час заходу відвідали 8 сімей, в яких проживає 20 дітей, перевірили створення батьками належних умов для проживання дітей, зокрема наявність у дітей необхідного одягу, взуття, наявність продуктів харчування.

За результатами проведення заходу на двох батьків складено адміністративні протоколи за ст. 184 Кодексу України про адміністративні правопорушення (Невиконання батьками або особами, що їх замінюють, обов'язків щодо виховання дітей), 1 дитину разом з матір’ю влаштовано на обстеження та надання, у разі необхідності, медичної допомоги до КНП «Хмільницька центральна лікарня».

Служба у справах дітей Хмільницької міської ради

Назад до розділу