• Пошук по сайту
  • Пошук по документах
back

Стара версія сайту

Любов до України плекається з дитинства

eye

412

01.08.2021 08:32

RSS

Військово-патріотичне виховання дітей та молоді - складова сьогодення. 

Саме комплексна, системна і цілеспрямована діяльність органів державної влади, органів місцевого самоврядування, громадських організацій, сім’ї, освітніх закладів, інших соціальних інститутів формує у молодого покоління високу патріотичну свідомість почуття вірності, любові до Батьківщини, турботи про благо свого народу, готовності до виконання громадянського і конституційного обов’язку із захисту національних інтересів, цілісності і незалежності.

Український народ виборює свободу і незалежність своєї країни, тисячі українців поклали свої життя за щасливе майбутнє для наших дітей і ми дорослі не маємо прави схибити, відступити, забути.. 

Варто відзначити, що патріотичне виховання конкретизується через систему таких виховних завдань як утвердження в свідомості і почуттях особистості патріотичних цінностей, переконань і поваги до культурного та історичного минулого України, виховання поваги до Конституції України, Законів України, державної символіки, підвищення престижу військової служби, а звідси – культивування ставлення до солдата як до захисника України, героя.

У переддень Повітряних Сил Збройних Сил України  міський голова Микола Юрчишин  зустрівся із майором Любов Киналь, корінною хмільничанкою, яка несе службу в Повітряних Силах Збройних Сил України, є учасником АТО/ООС, добре знає ціну мирного життя, а ще більше те, що повітряний простір рідної України у надійних руках захисників.

Майор Любов Киналь очолює службу зв’язків з громадськістю повітряного командування « Центр» Повітряних Сил Збройних Сил України. Постійно бере участь в організаціі військово-патріотичного виховання молоді, співпрацює з ветеранськими організаціями АТО і ООС, шанує пам’ять воїнів-захисників. Разом із громадсьмими організаціями підтримує сім’ї загиблих захисників - воїнів сьогодення.

В рамках зустрічі з Хмільницьким міським головою пані Любов передала подяку від воїнів  за належне лікування і реабілітацію у Військовому санаторії та оздоровницях Хмільника, за збереження духовної спадщини міста і громади та примноження величі рідного краю.

Під час діалогу обговорили питання військово-патріотичного виховання учнівської молоді Хмільницької міської громади з перспективою відвідування військових частин та ознайомлення з їхньою історією і життєдіяльністю, вивчення озброєння і військової техніки, з можливістю спілкування з представниками українського війська, аби більше побачити як несуть бойове чергування авіатори України.

У переддень Повітряних Сил Збройних Сил України Любов Киналь подарувала очільнику Хмільницької громади на добру згадку роботу відомого військового фотографа  Дмитра Муравського та запевнила, що ключ від неба над рідним Хмільником і Україною в надійних руках воїнів Повітряних Сил. 

 

Назад до розділу