• Пошук по сайту
  • Пошук по документах
back

Стара версія сайту

На черговій 16-й сесії міської ради 8 скликання

eye

839

02.08.2021 09:45

RSS

30 липня під головуванням міського голови Миколи Юрчишина відбулася чергова 16 сесія міської ради 8 скликання.

У роботі сесії взяли участь 25 депутатів міської ради, які розглянули 76 планових питань і 10 питань порядку денного «Різне».

Депутати першим питанням заслухали інформацію «Про діяльність поліції на території Хмільницької міської територіальної громади у сфері охорони та захисту прав і свобод людини, протидії злочинності, забезпечення публічної безпеки і правопорядку, а також заходи, які вживаються щодо попередження правопорушень» начальника Хмільницького районного відділу поліції ГУНП у Вінницькій області Валерія Романюка.

Другим питанням депутати заслухали інформацію «Про стан законності та правопорядку на території обслуговування Хмільницького районного відділу поліції ГУНП у Вінницькій області за 6 місяців 2021 року» керівника Хмільницької окружної прокуратури Вінницької області Максима Кандзьоби.

Місцеві обранці підтримали внесення змін та доповнень до міських програм, зокрема: управління комунальною власністю Хмільницької міської територіальної громади, забезпечення населення якісною питною водою, поліпшення техногенної та пожежної безпеки об’єктів усіх форм власності на території, розвитку фізичної культури і спорту, підтримки сім'ї, дітей та молоді, запобігання домашньому насильству, забезпечення рівних прав і можливостей жінок та чоловіків та попередження торгівлі людьми, розвитку культури та духовного відродження, розвитку освіти, покращення умов медичного обслуговування жителів. Також були внесенні зміни до комплексної програми «Добро».

Міська рада затвердила Положення про молодіжну раду при Хмільницькій міській раді та її персональний склад.

Окремими рішеннями погоджено відкриття нових відділень з видів спорту, зміни до штатного розпису Хмільницької ДЮСШ та викладено Статут у новій редакції.

Затверджено Положення про відділ ведення реєстру територіальної громади Хмільницької міської ради в новій редакції, Статут КП «Хмільниккомунсервіс» в новій редакції та погоджено штатний розпис підприємства, а також затверджено договір про передачу видатків у 2021 році.

Внесено зміни до Положення про Хмільницький міський центр соціальних служб та затверджено його у новій редакції, зміни та доповнення до Порядку використання коштів місцевого бюджету Хмільницької міської територіальної громади, передбачених на фінансування заходів Програми утримання дорожнього господарства на території населених пунктів Хмільницької міської ТГ.

Депутатський корпус вніс зміни до бюджету Хмільницької міської територіальної громади на поточний рік.

Значна частина питань порядку денного стосувалась врегулювання земельних відносин. Із цього блоку всі питання знайшли підтримку серед депутатського корпусу.

Організаційний відділ Хмільницької міської ради

Назад до розділу