• Пошук по сайту
  • Пошук по документах
back

Стара версія сайту

На позачерговій 17-й сесії міської ради 8 скликання

eye

1373

11.08.2021 10:41

RSS

10 серпня під головуванням міського голови Миколи Юрчишина відбулася позачергова 17 сесія міської ради 8 скликання. У роботі сесії взяли участь 26 депутатів міської ради, які розглянули 21 питання.

Місцеві обранці підтримали внесення змін та доповнень до міських програм, зокрема: утримання дорожнього господарства на території населених пунктів Хмільницької міської територіальної громади, управління комунальною власністю, розвитку житлово-комунального господарства і благоустрою, покращення умов медичного обслуговування жителів та розвитку освіти Хмільницької міської територіальної громади.

Внесено зміни до рішення про затвердження актів приймання-передачі майна сільських рад.

У ході пленарного засідання депутати затвердили штатну чисельність Комунального закладу «Білорукавський заклад загальної середньої освіти І ступеня» Хмільницької міської ради, Комунального закладу «Куманівецький заклад загальної середньої освіти І-ІІ ступенів» Хмільницької міської ради, Колибабинського закладу дошкільної освіти Хмільницької міської ради, Лелітського закладу дошкільної освіти Хмільницької міської ради та внесено зміни до штатної чисельності Комунального закладу «Великомитницький заклад загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів» Хмільницької міської ради.

Також було прийняте рішення про введення додаткових штатних одиниць до штату закладів загальної середньої освіти Хмільницької міської ради.

Депутати затвердили у новій редакції Положення про управління праці та соціального захисту населення Хмільницької міської ради.

Окремими рішеннями депутатський корпус вніс зміни до бюджету Хмільницької міської територіальної громади та затвердив Додаткову угоду №1 до Договору про передачу видатків у 2021 році.

Внесено зміни до фінансового плану комунального некомерційного підприємства «Хмільницька центральна лікарня» Хмільницької міської ради на поточний рік.

Два питання порядку денного стосувались врегулювання земельних відносин, які знайшли підтримку серед депутатів.

Організаційний відділ Хмільницької міської ради

Назад до розділу