• Пошук по сайту
  • Пошук по документах
back

Стара версія сайту

У міських школах №1 та №3 – нові директори

eye

935

26.08.2021 15:15

RSS

12 серпня 2021 року, за результатами конкурсного відбору, на посаду директора Комунального закладу «Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №3 м. Хмільника Вінницької області» призначено Коведу Галину Іванівну.

У 1983 році Галина Коведа закінчила Вінницький державний педагогічний інститут імені М. Островського за спеціальністю «Вчитель математики».

Працювала вчителем математики Митинецької восьмирічної школи Хмільницького району, обіймала посаду заступника директора з виховної роботи Маркушівської СШ Хмільницького району.

Працювала на посаді методиста Хмільницького районного методичного кабінету, завідуючої районним методичним кабінетом, заступника начальника управління освіти Хмільницької міської ради.

У 2010-2020рр. - начальник управління освіти Хмільницької міської ради.

З 2021 року  і до призначення на посаду директора школи №3 очолювала Управління освіти, молоді та спорту Хмільницької міської ради. Галина Іванівна має вищу кваліфікаційну категорію та педагогічне звання «Старший учитель». Відмінник освіти України.

25 серпня 2021 року, за результатами конкурсного відбору, на посаду директора Комунального закладу «Навчально-виховний комплекс: загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів-гімназія №1 м. Хмільника Вінницької області» призначено Петрика Олександра Валерійовича.

У 1994 році Олександр Петрик закінчив Вінницький державний педінститут за спеціальністю «Математика і фізика».

Свою трудову діяльність розпочав у 1995 році учителем математики у школі села Шевченка Літинського району, у якій пропрацював до 1999 року.

З 1999 року і до призначення на посаду директора школи-гімназії №1 працював заступником директора з навчально-виховної роботи в цьому навчальному закладі.

Олександр Валерійович має вищу кваліфікаційну категорію та педагогічне звання «Старший учитель». Депутат Хмільницької міської ради 8 скликання.

Від імені Хмільницької міської територіальної громади вітаємо новопризначених очільників міських шкіл та бажаємо успішного розвитку їхніх управлінських компетентностей, а також вагомих досягнень на шляху навчання і виховання нової генерації розумних, творчих, соціально-активних і цілеспрямованих хмільничан.

Назад до розділу