• Пошук по сайту
  • Пошук по документах
back

Стара версія сайту

У Хмільницькій громаді пам'ятають Героїв

eye

288

30.08.2021 13:03

RSS

29 серпня 2021 року, у День пам'яті захисників України, Хмільницька громада у скорботі схилила чоло за Героїв, які віддали своє життя за незалежність, суверенітет та територіальну цілісність нашої держави.

Представники місцевої влади, керівники структур Хмільницької міської ради, старости населених пунктів міської громади, громадські об’єднання ветеранів України  та учасників АТО/ООС поклали квіти до меморіальних місць на честь українських воїнів-борців за вільну й незалежну Україну.

Соняшники, що є всенародним символом цього дня,  теплим променем  вічної вдячності та світлої пам’яті устелили пам’ятні знаки Героям.

Від імені та за дорученням міського голови Миколи Юрчишина  участь у покладанні квітів взяли заступники міського голови з питань діяльності виконавчих органів міської ради Сергій Редчик та Андрій Сташко.

У селах Соколова, Лозова, Педоси, Журавне та Теси покладання квітів до місць поховань учасників АТО та меморіальних дошок провели  старости цих населених пунктів  разом із громадським активом.

Згадуючи жертовність наших земляків в ім’я майбутнього вільної України, ми пам’ятаємо яким тернистим був шлях українського народу до омріяної свободи, скільки поколінь борців за волю полягли в нерівних боях.

Право бути незалежними  необхідно виборювати ціною героїчного поступу та готовності над усе боронити свою Україну!

Щирі співчуття родинам полеглих.

Вічна пам’ять загиблим захисникам!

Слава Україні! Героям Слава!

Відділ інформаційної діяльності та комунікацій із громадськістю Хмільницької міської ради

Назад до розділу