• Пошук по сайту
  • Пошук по документах
back

Стара версія сайту

Міський голова представив нового очільника освіти

eye

1892

30.08.2021 16:29

RSS

Сьогодні, 30 серпня 2021 року, під час педагогічної конференції міський голова Микола Юрчишин представив освітянам громади новопризначеного начальника управління освіти, молоді та спорту Хмільницької міської ради Віталія Оліха.

Міський голова привітав Віталія Васильовича із призначенням на відповідальну посаду, побажав йому успіхів та  досягнень в управлінській сфері.

  • Ви маєте достатній досвід керівної роботи в галузі освіти. І я упевнений, що набуті Вами знання та компетентності стануть у нагоді й Ви разом із освітянами зробите все можливе, аби заклади освіти нашої громади стали прогресивними центрами інтелектуального розвитку дитини, простором результативної праці наших педагогів, - підкреслив міський голова.

Віталій Васильович у свою чергу подякував очільнику громади за довіру та запевнив, що докладе зусиль, аби у партнерстві з колективами шкіл, дошкільних та позашкільних  навчальних закладів разом відповідально працювати над виконанням  актуальних завдань і  досягненням цілей освітнього процесу у міській громаді.  

Оліх Віталій Васильович народився 22 серпня 1976 року в м. Калинівка Вінницької області.

У 1983 році пішов до першого класу середньої загальноосвітної школи №1 міста Калинівка.

У 1991 році закінчив 9 класів СЗШ №1 м. Калинівка.

З 1991 рік по 1994 рік навчався в Калинівському професійно-технічному училищі №21, здобув професію – швачка.

З червня 1995 року працював у в/ч №35480 електромонтером.

З 2003 по 2008 рік навчався у Хмельницькому національному університеті за напрямком підготовки «педагогічна освіта», здобув кваліфікацію бакалавра педагогічної освіти, соціального педагога.

У 2009 році закінчив Хмельницький національний університет та отримав повну вищу освіту за спеціальністю «соціальна педагогіка» та здобув кваліфікацію соціального педагога, практичного психолога.

З жовтня 2006 року за сумісництвом працював практичним психологом у Корделівській СЗШ І-ІІІ ступенів.

З жовтня 2011 року призначений директором Корделівської СЗШ І-ІІІ ступенів.

У 2016 році присвоєно кваліфікаційну категорію «спеціаліст вищої категорії».

У 2018 році присвоєно педагогічне звання «практичний психолог-методист».

У серпні 2018 року вступив до Комунального вищого начального закладу «Вінницька академія неперервної освіти».

У червні 2019 року закінчив КВНЗ «Вінницька академія неперервної освіти» з відзнакою й здобув кваліфікацію магістра з публічного управління та адміністрування.

Зареєстрований та проживає в місті Калинівка Хмільницького району Вінницької області.

Сімейний стан – одружений. Дружина – Оліх Світлана Іванівна, 1974 р.н., працює приватним підприємцем. Має двох дітей: дочка Каріна, 1997 р.н. та дочка Олександра – 2010 р.н.

За результатами успішного конкурсного відбору з 27 серпня 2021 року призначений на посаду начальника управління освіти, молоді та спорту Хмільницької міської ради.

Відділ інформаційної діяльності та комунікацій із громадськістю Хмільницької міської ради

Назад до розділу