• Пошук по сайту
  • Пошук по документах
back

Стара версія сайту

У Хмільнику преміюють 37 кращих спортсменів та 12 тренерів

eye

1104

31.08.2021 12:28

RSS

Спортсменів Хмільницької міської територіальної громади, які вибороли призові місця на офіційних змаганнях обласного, національного та міжнародного рівнів, відзначать грошовими винагородами. Таке рішення ухвалено на засіданні виконавчого комітету Хмільницької міської ради.

Премії отримають 37 спортсменів, 12 тренерів та вчителів фізкультури шкіл громади на суму понад 40 тисяч гривень.

Найбільший розмір премії – по 4025 тисяч гривень отримають Анастасія Городівська та Максим Олійник  та їхній тренер Сергій Городівський – 5 тисяч гривень за високі досягнення у спорті на Чемпіонаті світу зі змішаних єдиноборств ММА, що проходив у м. Софія (Республіка Болгарія).

Офіційне вручення подяк та фінансових винагород планується провести 10 вересня 2021 року, напередодні професійного свята спортсменів – Дня фізкультури і спорту.

Ось список спортсменів та їхніх тренерів, яких коштом міського бюджету визначено преміювати за результатами спортивного сезону 2020-2021.

27 серпня 2021 року хмільничанка Мар’яна Шевчук здобула золоту медаль на літніх Паралімпійських іграх у Токіо.

Наша громада не забуває своїх славетних земляків, тому 30 серпня на офіційному веб-сайті Хмільницької міської ради оприлюднений проєкт рішення міської ради, яким пропонується здійснювати виплату одноразової фінансової підтримки спортсменам, тренерам Хмільницької міської територіальної громади за високі досягнення у спорті на олімпійських та параолімпійських іграх за зайняті:

1-місце 500 тисяч гривень,

2-місце 300 тисяч гривень,

3-місце 200 тисяч гривень.

Відділ інформаційної діяльності та комунікацій із громадськістю Хмільницької міської ради

 

Назад до розділу