• Пошук по сайту
  • Пошук по документах
back

Стара версія сайту

Центр дитячої та юнацької творчості запрошує

eye

258

31.08.2021 11:25

Анонси

Центр дитячої та юнацької творчості запрошує на безкоштовне навчання дітей віком від 5 до 16 років.

У закладі діє 16 гуртків за різними напрямками та уподобаннями:

художньо-естетичний

декоративно-ужитковий

краєзнавчий

технічний

спортивний

вокальний.

Понад 520 вихованців навчається у Центрі дитячої творчості та розвивають свої уміння, здібності, таланти.

У закладі є комп’ютерний клас з підключенням до інтернет- мережі.

Користуються популярністю, особливо у хлопців, гуртки технічного напрямку це «Авіамоделювання» та «Автомоделювання». На цих гуртках вихованці самостійно розробляють моделі для участі у спортивних авіа- та авто- змаганнях.

Гуртки «Школа журналістики» та « Творча майстерня відеографії» із задоволенням відвідує учнівська молодь , яка планує на майбутнє обрати собі професії журналіста чи відеографа. Створення кінопроєктів, проведення репортажів, інтерв’ю - захоплює вихованців та стимулює їх до заняття улюбленою справою.

Маленькі «Пізнайки» біжать на гурточок раннього розвитку дітей, аби у грі начатися розуміти усі процеси, які відбуваються навколо, пізнавати світ, знайомитися із друзями та навчатися спілкуванню.

Із радістю біжать діти на гуртки «Образотворче мистецтво», «Паперопластика», «Моделювання іграшок-сувенірів», бо тут педагоги навчають їх умілі ручки творити справжні дива, стверджуватися у мистецтві і заявляти про себе, про свої таланти , у виставках, конкурсах та здобувати свої перші перемоги.

«Ляльковий театр», «Танцювальний» та «Вокальний» гуртки приваблюють творчих дітей, які мріють про велику сцену та визнання глядачів. Жодне свято не проходить без наших пісень, танців, а юні театрали зі своїми ляльковими виставами давно уже полюбилися нашим найменшим глядачам.

Школярів, які мріють про великий спорт, або із задоволенням провели б своє дозвілля у спортивному залі, чи на спортивному майданчику, запрошує до себе гурток «Настільний теніс», який має у своєму багажу велику кількість звань та високих нагород.

Хто не мріє досліджувати, шукати, вивчати минуле нашого рідного краю, знаходити цікаві арти-факти історичних подій та відкривати маловідомі сторінки розвитку нашого міста? Таких допитливих школярів чекає гурток «Краєзнавство», який поведе у світ непізнаного, нерозкритого, забутого.

Наша дружня, творча родина чекає усіх, хто хоче реалізувати себе як особистість, розвинути свої уміння, знання, таланти та, можливо, уже тепер визначитися з вибором професії і працювати у цьому напрямку.

Заняття у Центрі дитячої та юнацької творчості розпочинається 15 вересня 2021 року за адресами: м. Хмільник, вулиця Шевченка,3 (Замкова гора) та Літописна,5.

Ласкаво запрошуємо!

Центр дитячої та юнацької творчості

Назад до розділу