• Пошук по сайту
  • Пошук по документах
back

Стара версія сайту

Розпочато формування груп для навчання про інструменти електронної демократії

eye

350

02.09.2021 09:16

RSS

Хмільницька міська рада спільно з Громадською організацією «ПРАВО» розпочинають формування груп для проходження навчання за темою: «Як впливати на процеси прийняття рішень з використанням інструментів електронної демократії?».

Передбачається формування 4 груп з 20 осіб, які пройдуть навчання під час дводенних тренінгів.

Учасники навчання отримають теоретичні знання щодо інструментів електронної демократії, зокрема тих, які впроваджені у Хмільницькій громаді, а також практичні навички щодо реєстрації на платформі е-демократії E-DEM та використання інструментів електронної демократії для вирішення нагальних питань місцевого значення.

Щоб зареєструватися для проходження навчання, потрібно заповнити форму, яка знаходиться ТУТ

Реєстрація триватиме по 20 вересня (включно).

Матеріал підготовлено громадською організацією «ПРАВО» в партнерстві з Хмільницькою міською радою, Центром аналізу місцевої політики та Хмільницьким бюро правової допомоги у межах проєкту «Розвиток інструментів «civic tech» в Хмільницькій громаді» за підтримки проєкту «3D Project: Розвиток попри перешкоди. Стійке громадянське суспільство в часи пандемії та в майбутньому», що виконується Фондом Східна Європа і фінансується Європейським Союзом.
Національну платформу е-демократії E-DEM створено Фондом Східна Європа в межах швейцарсько-української Програми EGAP.


Детальніше про проєкт «3D Project: Розвиток попри перешкоди. Стійке громадянське суспільство в часи пандемії та в майбутньому» читайте за посиланням https://cutt.ly/GjWxA5C

Відділ інформаційної діяльності та комунікацій із громадськістю Хмільницької міської ради

Назад до розділу