• Пошук по сайту
  • Пошук по документах
back

Стара версія сайту

Ви – люди з добрим серцем, - Микола Юрчишин соцпрацівникам

eye

531

02.09.2021 15:52

RSS

Соціальний працівник чи працівниця? Хто вони? Мабуть, не щораз ми задаємо собі  це питання. Насправді - це люди з великим серцем і щирою душею. Люди - дуже чутливі до життєвого побуту громадян похилого віку, яким невблаганною долею судилося потребувати сторонньої допомоги на схилі своїх земних літ.

Сьогодні,  2 вересня  2021 року міський голова Микола Юрчишин провів зустріч із керівником територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) міської ради Наталією Вепрінцевою та соціальними працівниками міської громади.

Нещодавно соцпрацівники отримали велосипеди, які для зручності в їхній роботі були придбані коштом міського бюджету.

Міський голова оглянув новий вело-транспорт та поспілкувався з колективом на актуальні теми поліпшення соціальних послуг у громаді.

"Я хочу подякувати вам за роботу. Нелегку, але таку, що приносить радість від  допомоги  людям. Усе, що в моїх повноваженнях, я стараюся робити для людей, особливо для малозахищених верств населення, які потребують більше нашої уваги, підтримки та допомоги, щоб люди відчули, що за них  дбають, їм допоможуть, коли це необхідно", - сказав міський голова на початку розмови.

Керівник  територіального центру соціального обслуговування Н.Вепрінцова повідомила, що побувала у 29 селах нашої громади, де є підопічні терцентру, а тому велотранспорт, що закупили,  допоможе пришвидшити вирішення всіх необхідних питань, які виникають у щоденній соціальній роботі.    

Наталія Степанівна разом із колегами подякувала міському голові та депутатському корпусові ради за пріоритетну підтримку соціальних ініціатив, за всебічне сприяння  в питанні  доступності соціальних послуг в нашій громаді.

Далі відбувся відвертий діалог. Соціальні працівники розповіли міському голові, що у віддалених населених пунктах  мають проблеми із транспортним сполученням, а також із доступністю аптечних пунктів тощо.

Міський голова запевнив, що про проблеми знає і  буде разом із колегами та депутатським складом повноважно  їх з часом врегульовувати.

"Задумів у нас багато, справ і викликів - ще більше. Але готовність йти шляхом змін і вміння долати труднощі для покращення життя в нашій громаді додає усім сил і впевненості, що в нас все вийде. І в нашій чудовій громаді, як у дружній родині,  буде добре жити всім. Стараймося разом!" - резюмував міський голова.

На завершення учасники зустрічі зробили спільне і пам’ятне фото з міським головою.

Відділ інформаційної діяльності та комунікацій із громадськістю Хмільницької міської ради  

Назад до розділу