• Пошук по сайту
  • Пошук по документах
back

Стара версія сайту

На позачерговій 18 сесії міської ради 8 скликання

eye

470

06.09.2021 10:18

RSS

3 вересня під головуванням міського голови Миколи Юрчишина відбулася позачергова 18 сесія міської ради 8 скликання. У роботі сесії взяли участь 29 депутатів міської ради, які розглянули 12 планових питань.

Депутати підтримали внесення змін та доповнень до міських програм, зокрема: щодо утримання дорожнього господарства; забезпечення населення Хмільницької міської територіальної громади якісною питною водою; розвитку житлово-комунального господарства та благоустрою; розвитку фізичної культури і спорту у громаді та відповідно до порядку використання коштів цієї програми.

Внесено зміни до рішень міської ради про оренду комунального майна міської громади та про затвердження договору про міжбюджетні трансферти між місцевими бюджетами у 2021 році.

Затверджено договори про передачу видатків у 2021 році Головному управлінню Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Вінницькій області та Управлінню Служби безпеки України у Вінницькій області.

Прийнято рішення про прогноз бюджету Хмільницької міської територіальної громади на 2022-2024 роки.

Окремими рішеннями депутатський корпус вніс зміни до бюджету міської територіальної громади на поточний рік та надав приміщення Хмільницькій районній територіальній виборчій комісії для здійснення передбачених законом повноважень.

Організаційний відділ Хмільницької міської ради

Назад до розділу