• Пошук по сайту
  • Пошук по документах
back

Стара версія сайту

Хмільничани - переможці обласного конкурсу «Творча скарбничка»

eye

484

09.09.2021 16:30

RSS

КУ «Центр професійного розвитку педагогічних працівників Хмільницької міської ради» із приємністю інформує про те, що двоє вчителів закладів загальної середньої освіти міської громади стали переможцями щорічного обласного конкурсу «Творча скарбничка».

Знайомтеся: це - вчителька математики і фізики КЗ « Голодьківський ЗЗСО І-ІІ ст.» Мельник Тетяна Олександрівна та вчитель історії і правознавства КЗ «Кожухівський ЗЗСО І-ІІІ ст.» Стоянов Євгеній Сергійович.

Наші вчителі вміло, фахово і переможно представили свою педагогічну майстерність, показали свої професійні уміння і творчі здобутки на фінальному етапі обласного туру конкурсу в номінації «Система роботи з інфомедійної грамотності в освітньому процесі».

Щиро вітаємо колег і бажаємо їм натхнення та нових професійних здобутків.

Загалом участь в цьому конкурсі брали участь чотири педагогічні працівники закладів освіти Хмільницької міської територіальної громади.

Щорічний обласний конкурс «Творча скарбничка» проводився для творчо працюючих освітян області з метою впровадження в практику роботи закладів дошкільної освіти та закладів загальної середньої освіти перспективного педагогічного досвіду, якісних навчально-методичних посібників, виявлення й підтримки творчих здобутків освітян, підвищення їхньої професійної компетентності, популяризації педагогічних надбань.

Раніше ми інформували про те, що Учителька математики з с.Голодьки перемогла в конкурсі «Учитель року»

КУ «Центр професійного розвитку педагогічних працівників Хмільницької міської ради»

Відділ інформаційної діяльності та комунікацій із громадськістю Хмільницької міської ради

 

Назад до розділу