• Пошук по сайту
  • Пошук по документах
back

Стара версія сайту

У Хмільнику нагородили успішних спортсменів

eye

632

10.09.2021 13:07

RSS

Сьогодні, 10 вересня 2021 року, у Хмільницькій міській раді відбулися урочисті заходи з нагоди Дня фізичної культури і спорту.

За вагомі досягнення 39 юних спортсменів, 12 тренерів та учителів фізкультури, ветеранів спорту отримали відзнаки міського голови та грошові винагороди.

Від імені та за дорученням міського голови Миколи Юрчишина до спортивної громадськості звернулися:

заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів міської ради Андрій Сташко та начальник управління освіти, молоді та спорту міської ради Віталій Оліх.

Посадовці підкреслили, що нинішній спортивний рік є вагомий значними досягненнями наших спортсменів і ми всі цьому щиро радіємо та вітаємо переможців.

«Міський голова разом із депутатським корпусом ради, профільними відділами й управліннями значну увагу приділяють розвитку спорту та покращенню спортивної інфраструктури в нашій громаді. Ми робимо все для того, щоб максимально популяризувати спорт, мотивувати дітей та молодь до перемог, бо спорт – це здоров’я!», - наголосив А. Сташко.

Андрій Сташко переказав вітання нашій землячці, пауерліфтерці зі світовою славою Мар’яні Шевчук та її тренеру Олегу Пакулі, які здобули омріяну перемогу на параолімпіаді в Токіо.

Після вручення нагород для учасників заходу пролунали музичні вітання від вихованців Хмільницької школи мистецтв Парсяк Сабріни і Гусаревич Дар’ї (учениці викладача класу Доліної О.Г.).

На пам'ять про радісний день відзначення досягнень у міській раді спортсмени зробили спільне фото.

Список спортсменів, нагороджених до Дня фізкультури і спорту

Відділ інформаційної діяльності та комунікацій із громадськістю Хмільницької міської ради

Назад до розділу