• Пошук по сайту
  • Пошук по документах
back

Стара версія сайту

Село моє – моя колиска

eye

316

13.09.2021 11:22

RSS

Саме під такою назвою 11 вересня пройшло тепле душевне свято - День села Шевченка, Іванівці та Медведівка Хмільницької міської територіальної громади.

Жителів сіл привітали:

від імені та за дорученням міського голови Миколи Юрчишина - заступник міського голови Сергій Редчик,

народний депутат України Петро Юрчишин

та в.о. директора КЗ «Будинок культури» Хмільницької міської ради Олександр Донченко, які відзначили подяками та грамотами жителів села.

Теплі слова вітань для всіх пролунали від старости Світлани Остапчук: «Бережімо ж славні традиції, звичаї та свята нашого села, примножуймо здобутки його на радість дітям та внукам нашим, бережімо наше село, не цураймося його свят та буднів, бо село - це криниця нашого родоводу, це наша велика родина!»

По закінченні урочистої частини гостям вручили запашні короваї.

Чудову концертну програму подарували народний аматорський вокальний гурт «Елегія» та в.о. директора КЗ «Будинок культури» Хмільницької міської ради Олександр Донченко.

Свято врочисто доповнили виступи учнів КЗ «Шевченківський заклад загальної середньої освіти І-ІІІст.» Хмільницької міської ради. Діти щиро, піснями та віршами, вітали свою малу Батьківщину.

Для наймолодших яскравим подарунком стало занурення в атмосферу свята та магії, яке створили аніматори за допомогою мильних бульбашок.

Батут, солодкий попкорн, смачні цукерки, а також справжні витвори мистецтва на дитячих обличчях та руках, які були створені художником КЗ «Будинок культури» Хмільницької міської ради Сергієм Горчаковим, занурювали всіх в атмосферу свята.

По завершенні заходу всіх запросили до частування запашною юшкою, картоплею, кислими огірочками, канапками з салом та варениками з козацькими шкварками.

Закінчилося свято веселою дискотекою.

Відділ культури і туризму Хмільницької міської ради

 

 

Назад до розділу