• Пошук по сайту
  • Пошук по документах
back

Стара версія сайту

Старости Хмільницької громади тепер із гаджетами

eye

733

14.09.2021 16:30

RSS

Завдяки реалізації спільного проєкту Хмільницької міської ради та громадської організації «ПРАВО» "Розвиток інструментів «civil tech» у Хмільницькій громаді" для старост населених пунктів міської громади придбано 7 планшетів.

Сьогодні, 14 вересня 2021 року, під час засідання «круглого столу» міський голова Микола Юрчишин та голова Ради ГО «ПРАВО» Віталій Дорох вручили старостам нові гаджети.

Звертаючись до учасників заходу, міський голова висловив вдячність ГО «ПРАВО» в особі Віталія Дороха за відповідальне партнерство в питанні покращення комунікації в населених пунктах нашої громади.

"Ми з вами працюємо в інтересах громади. І в сучасному світі, коли так стрімко йде розвиток цифрових технологій, важливо тримати руку на пульсі всіх суспільних подій. Треба бути відкритими у спілкуванні з жителями, оперативно реагувати на їхні запити. Нехай ці мобільні пристрої стануть вам корисними в роботі та працюватимуть на користь нашій громаді", - побажав міський голова старостам громади.

Віталій Дорох у свою чергу подякував міській раді за допомогу в реалізації цього проєкту та зосередив увагу старост на тому, що найближчим часом для них планується провести навчання як працювати з функціоналом планшетів, коректно використовувати потрібні мобільні додатки та сервіси.

Захід відбувся в рамках реалізації проєкту «Розвиток інструментів «civic tech» в Хмiльницькiй громаді», що виконується громадською організацією «ПРАВО» в партнерстві з Хмільницькою міською радою, Центром аналізу місцевої політики та Хмільницьким бюро правової допомоги у межах проєкту «3D Project: Розвиток попри перешкоди. Стійке громадянське суспільство в часи пандемії та в майбутньому», що виконується Фондом Східна Європа за фінансової підтримки Європейського Союзу.

Детальніше про проєкт читайте за посиланням https://cutt.ly/GjWxA5C

Відділ інформаційної діяльності та комунікацій із громадськістю Хмільницької міської ради

 

Назад до розділу