• Пошук по сайту
  • Пошук по документах
back

Стара версія сайту

Хмільницька міська рада оголошує конкурс на заміщення посади

eye

661

15.09.2021 16:09

RSS

Хмільницька міська рада оголошує конкурс на заміщення вакантної посади головного спеціаліста - програміста відділу бухгалтерського обліку та звітності фінансового управління Хмільницької міської ради.

До участі в конкурсі допускаються громадяни України, які:

- мають вищу освіту технічного спрямування не нижче ступеня бакалавра;

- знають норми Конституції України, вимоги чинного законодавства з питань місцевого самоврядування, служби в органах місцевого самоврядування, Закону України “Про запобігання корупції”, Бюджетного кодексу України, Закону України «Про захист персональних даних», уміють працювати з нормативно-правовими актами та методичними документами, готувати інформаційно-аналітичні матеріали, а також знання правил етичної поведінки державних службовців та посадових осіб місцевого самоврядування;

- вільно володіють державною мовою;

- мають досвід роботи системним адміністратором підприємства/установи, досвід роботи з налаштування та технічного обслуговування локальних комп’ютерних мереж; знання та навички роботи з обслуговування серверного обладнання; досвід роботи з встановлення та налаштування програмного забезпечення, операційних систем, офісного обладнання, роботи з базами даних та їх захисту, навички роботи в програмах ІПК «Місцевий бютжет», «LOGIKA», «M.E.DocIS», в системі електронних державних закупівель ProZorro; на ВЕБ - порталах Є-Data та Є-звітність та в програмному комплексі «Фіндокументи».

Документи приймаються протягом 30-ти календарних днів з дня опублікування оголошення.

Додаткова інформація щодо документів, які необхідно подати для участі у конкурсі, основних функціональних обов’язків, розміру та умов оплати праці надається за адресою: м.Хмільник, вул. Столярчука, 10, 4-й поверх (відділ управління персоналом), тел. 2-25-68, 2-26-50.

Відділ управління персоналом Хмільницької міської ради

Назад до розділу