• Пошук по сайту
  • Пошук по документах
back

Стара версія сайту

Тобі, рідне місто, наша творчість крилата!

eye

323

16.09.2021 15:54

RSS

Радісне свято подарували хмільницьким дітям педагоги та вихованці Центру дитячої та юнацької творчості.

15 вересня 2021 року на території міського парку ім. Т.Г.Шевченка відбувся урочистий захід «Тобі, рідне місто, наша творчість крилата!», присвячений Дню відкритих дверей у Центрі дитячої та юнацької творчості. 

У святі взяли участь учні та педагоги шкіл міської громади.

Перед початком заходу лунали веселі дитячі пісні, закликаючи усіх бажаючих на свято, а особливо дітей та батьків.

Розпочалося свято офіційною частиною, на початку якої до усіх звернулася директор Центру дитячої та юнацької творчості Наталія Луценко.

Директор розповіла про заклад, про напрямки гурткової роботи та успіхи, яких кожен рік здобувають педагоги ті вихованці на обласному та Всеукраїнському рівнях, побажала усім здоров’я, натхнення творити, працювати і надалі прославляти рідне місто.

Свято продовжилося концертною програмою. Із захопленням зустрічала юна публіка талановитих вокалістів нашого міста та колектив танцювальної студії « FLASH» із хореографічними композицією «Step by step» та «Power girls» - під керівництвом Олександра Лукащука та Олени Нагорної.

По закінченні концертної програми свято лише набрало обертів. Ведучі запросили усіх глядачів завітати до мистецьких локацій і взяти участь у яскравих майстер-класах під назвою «Дитячі руки творять красу», долучитися до флешмобу «Малюємо долоньками дитинство», завітати до художньої майстерні «Аквагрим», відвідати шахово-шашковий турнір «Шаховий ерудит», отримати у подарунок фотосесію від юних фотоаматорів та спробувати запустити повітряні змії, а наймолодших вихованців запросили взяти участь у розважальній програмі, яку підготували аніматори.

І діти, і батьки були в захопленні від виставки робіт представлених вихованцями закладу.

Діти щасливі та радісні бігли до мистецьких локацій і по справжньому відпочивали, наповнюючись творчою енергією, позитивними емоціями та чудовими враженнями.

Центр дитячої та юнацької творчості

Назад до розділу