• Пошук по сайту
  • Пошук по документах
back

Стара версія сайту

Міський голова зустрівся з Олімпійською чемпіонкою

eye

1188

16.09.2021 16:28

RSS

15 вересня 2021 року міський голова Микола Юрчишин провів зустріч із багаторазовою рекордсменкою світу з пауерліфтингу, чемпіонкою Паралімпійських ігор-2020 у Токіо хмільничанкою Мар’яною Шевчук та її тренером Олегом Пакулою.

Микола Юрчишин привітав землячку - переможницю параолімпіади та її наставника із рекордним досягненням на світовому Олімпі.

"До перемоги, як до своєї мрії, треба йти. Йти шляхом невпинних зусиль і наполегливої праці над собою. І твій приклад, Мар’яно, насправді є дуже вдалою мотивацією усім, хто прагне досягти успіхів у спорті чи в житті. Від імені нашої громади вітаю вас із тренером з високим результатом у спортивній кар’єрі," - сказав міський голова під час бесіди.

Міський голова додав, що нещодавно за його пропозицією депутатський корпус підтримав ініціативу про преміювання спортсменів, тренерів Хмільницької міської територіальної громади за високі досягнення у спорті на олімпійських та паралімпійських іграх.

Мар’яна у свою чергу подякувала міському голові, депутатам міської ради ради, своєму тренеру-наставнику, усім жителям громади, які підтримують її досягнення і вболівали за її перемогу.

"Мені було дуже приємно, що за кілька годин після перемоги на параолімпіаді Ви перший, Миколо Васильовичу, подзвонили до мене. Від вас, людини, яку я знаю і поважаю, я отримала добрі слова вітань і сильну віру в мене, у моє щасливе спортивне майбутнє. Завжди дуже дякую Вам за підтримку і бажаю всім, щоб мрії збувалися", - сказала М.Шевчук.

Відділ інформаційної діяльності та комунікацій із громадськістю Хмільницької міської ради

Назад до розділу