• Пошук по сайту
  • Пошук по документах
back

Стара версія сайту

У Хмільнику ремонтують зливову каналізацію по проспекту Свободи

eye

610

17.09.2021 14:45

RSS

Розпочато капремонт зливової каналізації по проспекту Свободи, що в центрі міста. Це дозволить відводити воду з цієї території, що виникає внаслідок атмосферних опадів. Тут планується прокласти 258 метрів труб, влаштувати 6 колодязів та 4 дощоприльмальних колодязі.

Роботи проводяться коштом міського бюджету відповідно до Програми розвитку житлово-комунального господарства та благоустрою на 2021 рік. 

На будівельному об’єкті працюють фахівці ФОП Оленич В.І., який є переможцем відкритих торгів на майданчику «Прозорро».

«Такий інфраструктурний проєкт є дуже потрібний. Адже центральна частина проспекту Свободи – одна з ключових транспортних артерій міста. Під час масивних опадів на цьому місці утворювалися величезні калюжі, бо зливова каналізація була не спроможна прийняти велику кількість опадів, і відповідно дорога ставала непроїзною навіть під час зливи. За проєктом мають прокласти 258 метрів труб, влаштувати 6 колодязів та 4 дощоприльмальних колодязів. І проблема, яка роками не вирішувалася, тепер буде вирішена!», - каже міський голова Микола Юрчишин.

Компанія-підрядник розпочала роботи з земляних робіт. Уже викопано траншеї, проведено ущільнення грунту та установлено відповідні кріплення. Проводиться улаштування трубопроводів.

Наступним кроком є встановлення дощоприльмальних колодязів. Після цього на місці ремонту буде відновлено покриття асфальту.

Відділ інформаційної діяльності та комунікацій із громадськістю Хмільницької міської ради

 

 

Назад до розділу