• Пошук по сайту
  • Пошук по документах
back

Стара версія сайту

Громада починається з зупинки

eye

449

20.09.2021 10:09

RSS

Що таке зупинка? Звична формальність? Точка на карті? Місце де має зупинитись автобус, щоб висадити пасажирів та прийняти інших - скажете Ви. Насправді - це візитівка села, бо із такого маленького куточка починається відродження села.

Нам хочеться розповісти про чудовий приклад як жителі села Кривошиї Хмільницької громади – прості, дбайливі люди доклали зусиль і бажання, щоб поліпшити свою територію.

Ці люди щиро прагнуть зробити свою громаду привабливою, комфортнішою для свого проживання, для майбутнього своїх дітей.

За ініціативи старости села Наталії Матвіюк та активної підтримки фермера і депутата Хмільницької міської ради Валерія Томашука, усіх небайдужих жителів громади проведено ремонт автобусної зупинки: замінено покриття, відремонтовано підлогу. А останній штрих – ще й розмальовано цю транспортну споруду в яскраві й теплі барви.

Це творча праця жительки села Кривошиї Андреєвої Олени Петрівни, мами трьох дітей і щирої патріотки свого краю.

Зупинка стала, немов колоритна українська хата з мальвами та калиною, Чумацьким шляхом, який, до речі, за переказами, пролягав поряд із селом.

«Жителі тепло радіють такій ініціативі, бо територію спільно оновлено, а значить, село із року в рік ставатиме кращим для людей. І дуже приємно, що односельчани долучаються, щоб покращити місце, в якому живуть», - каже староста Наталія Матвіюк.

Знаймо: там, де є злагоджена і відповідальна праця громади, влади та місцевого бізнесу – є результат на спільну користь, на загальний добробут.

Відділ інформаційної діяльності та комунікацій із громадськістю Хмільницької міської ради

Фото: старости Н.Матвіюк

 

 

 

 

 

 

Назад до розділу