• Пошук по сайту
  • Пошук по документах
back

Стара версія сайту

Виконком ухвалив рішення про початок опалювального періоду

eye

607

22.09.2021 14:05

RSS

22 вересня 2021 року на засіданні виконавчого комітету міської ради ухвалено рішення «Про початок опалювального періоду 2021-2022 років в населених пунктах Хмільницької міської територіальної громади".

Відповідно до рішення виконкому опалювальний період розпочинається:

з 4 жовтня 2021 року - для дошкільних навчальних закладів;

з 15 жовтня 2021 року - для загальноосвітніх шкіл, КНП «Хмільницька Центральна лікарня Хмільницької міської ради, КНП «Хмільницький Центр первинної медико-санітарної допомоги» Хмільницької міської ради, КНП «Хмільницька стоматполіклініка» Хмільницької міської ради, КП «Центральна Хмільницька аптека №265» Хмільницької міської ради, КПНЗ Хмільницька школа мистецтв, центру дитячої та юнацької творчості, ДНЗ «Професійний ліцей сфери послуг м. Хмільник»;

з 16 жовтня 2021 року - для власників будинків та квартир із індивідуальним опаленням, а також для решти бюджетних установ та інших споживачів.

Виконком Хмільницької міської ради доручив управлінню праці та соціального захисту населення міської ради проводити розрахунок житлових субсидій та пільг та їх фінансування до завершення опалювального періоду згідно з чинним законодавством України.

Відділ інформаційної діяльності та комунікацій із громадськістю Хмільницької міської ради

 

Назад до розділу