• Пошук по сайту
  • Пошук по документах
back

Стара версія сайту

Масові заходи до Дня міста 25 вересня скасовано

eye

1974

23.09.2021 13:07

RSS

Оргкомітет із підготовки та проведення святкових заходів з нагоди 659-ї річниці першої письмової згадки про місто Хмільник інформує:

У суботу, 25 вересня, ми планували святково відзначити День міста: гостинно, у парку, з масовими розвагами, святковою торгівлею, креативними інсталяціями, яскравою концертною програмою та щирим спілкуванням.

Однак з 23 вересня по всій Україні, і в нашій громаді також, встановлено «жовтий» рівень епіднебезпеки. Це означає, що і міська влада і громада мають дотримуватися установлених заборон та обмежень, серед яких є пряма заборона «проводити масові заходи за участі понад однієї особи на 4 кв. метри площі території або наповненістю залів понад 2/3 місць у кожному окремому залі».

Отже, масові заходи не відбудуться.

Сподіваємося, що наше рішення знайде щире розуміння і сприйняття у громаді. Адже свята і будні минають, а здоров’я хмільничан і гостей міста є важливим завжди.

Тим не менш, ми постараємося, щоб День міста запам’ятався вам, дорогі хмільничани. І для цього підготували цікаві відео-привітання, мистецькі проєкти й конкурси, краєзнавчі та історичні статті про наш Хмільник.

Ми зробимо все можливе, аби про святкові заходи дізнавалися якомога більше громадян, тому інформацію про їх перебіг активно поширюватимемо через офіційний веб-сайт Хмільницької міської ради https://rada.ekhmilnyk.gov.ua , соціальні медіа та засоби масової інформації.

Дорогі друзі! Не ображайтеся!

Будемо відповідальними – будемо здорові!

Зі святом, рідне місто!

Щасти вам, хмільничани!

Оргкомітет

 

Назад до розділу