• Пошук по сайту
  • Пошук по документах
back

Стара версія сайту

На позачерговій 19 сесії Хмільницької міської ради

eye

465

24.09.2021 11:15

RSS

23 вересня під головуванням міського голови Миколи Юрчишина відбулася позачергова 19 сесія міської ради 8 скликання. У роботі сесії взяли участь 27 депутатів міської ради, які розглянули 12 питань.

Внесено зміни та доповнення до діючих програм. Зокрема, зміни спрямовані на покращення матеріально технічної бази закладів охорони здоров’я та закладів культури, забезпечення співфінансування у придбанні медикаментів для лікування хворих пільгової категорії, технічних та інших засобів, забезпечення проведення медичних оглядів працівників КПНЗ Хмільницька школа мистецтв, надання різносторонньої допомоги вразливим верствам населення Хмільницької міської територіальної громади. Відповідно ухвалено зміни до окремих порядків використання коштів місцевого бюджету для забезпечення фінансування заходів цільових програм.

У зв’язку зі зміною структури та потребою у фінансуванні КНП «Хмільницький центр первинної медико-санітарної допомоги» Хмільницької міської ради місцеві обранці внесли зміни до фінансового плану цієї установи.

Депутати одноголосно прийняли рішення про відзначення Подякою міського голови та виплату фінансової винагороди українській спортсменці, нашій землячці Мар’яні Шевчук за зайняте 1-е місце у 16-х Паралімпійських іграх «Токіо - 2020».

Депутатський корпус підтримав проєкти рішень, що стосувались фінансової складової, а саме: внесення змін до міського бюджету на поточний рік, затвердження договору про міжбюджетні трансферти між місцевими бюджетами щодо придбання шкільного автобуса в КЗ «Шевченківський заклад загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів» Хмільницької міської ради.

Депутати внесли зміни до рішення 16 сесії міської ради 8 скликання від 30 липня 2021 року №720 «Про затвердження Статуту КП «Хмільниккомунсервіс» в новій редакції».

Організаційний відділ Хмільницької міської ради

 

Назад до розділу