• Пошук по сайту
  • Пошук по документах
back

Стара версія сайту

У громаді вшанували пам'ять земляка - захисника України

eye

520

24.09.2021 13:09

RSS

Їх душі в небі над полями,

Немов лелеки, журавлі.

Завжди у серці вони з нами –

Герої не вмирають, ні!

Сьогодні, 24 вересня минають другі роковини з дня трагічної загибелі нашого земляка, учасника АТО Андрія Сторожука.

Загинув воїн від кульового поранення ворожим снайпером на позиції збройних сил України  поблизу м.Мар’їнка на Донеччині.

Указом Президента України №19/2020 від 21 січня 2020 року за «особисту мужність і самовіддані дії, виявлені у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України» нагороджений орденом «За мужність» ІІІ ступеня (посмертно).

Від імені та за дорученням міського голови Миколи Юрчишина в цей скорботний день, для гідного вшанування пам’яті загиблого героя заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів міської ради Сергій Редчик поклав квіти до меморіальної дошки, встановленої на честь загиблого учасника АТО Андрія Сторожука у місті Хмільнику.

Сергій Борисович висловив щирі співчуття рідним та близьким  загиблого героя: «Ми завжди пам’ятатимемо тих, хто віддав своє життя за мирне небо та світле майбутнє нашої держави

Військовий комісар Хмільницького об’єднаного районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки підполковник Андрій Охріменко згадав Андрія як колишнього військовослужбовця військового комісаріату, відповідального, толерантного та відважного підлеглого.

«Лише світлі та теплі спогади залишаться про Андрія у працівників та військовослужбовців Хмільницького об’єднаного районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки» - зазначив Андрій Петрович.     

На могилі героя в с.Педоси, вже нині – Хмільницької громади,  для вшанування пам’яті воїна староста Ганна Бичок поклала квіти разом із працівниками клубних закладів с.Педоси та с.Лозова.

Світла, вічна пам'ять Герою!

Відділ культури і туризму Хмільницької міської ради

Назад до розділу