• Пошук по сайту
  • Пошук по документах
back

Стара версія сайту

Школярі тепло привітали Хмільник із Днем міста

eye

457

24.09.2021 13:23

RSS

На вулиці дощ, а на серці хмільничан – привітно. Бо ж наше місто – іменинник. Йому поважних 659 років.

У ці особливі дні наш Хмільник поспішають поздоровити його жителі, друзі, партнери, знайомі й просто добрі люди, яких зачаровує це затишне місто, гостинно запрошує побувати тут знов і знов.

Сьогодні, 24 вересня 2021 року, до міського голови Миколи Юрчишина завітали учні міських шкіл, які були учасниками конкурсу «Я – міський голова в майбутньому» .

Юні інтелектуали привітали з Днем народження рідне місто: тепло, щиро й сердечно. Вони побажали Хмільнику та всім містянам миру, добра, злагоди й процвітання.

Під час розмови з міським головою діти розповіли, що вони щасливі жити та навчатися у Хмільнику, бо тут їхні батьки, рідні, друзі, тут їм затишно й вони мають простір для свого творчого розвитку, своїх мрій.

Міський голова подякував за привітання та пригостив молодь теплим чаєм із солодощами.

"У житті важливо знайти себе, навчатися, працювати над собою, бути активними, мати мотивацію до кращих змін у своїй школі, місті та у громаді. Ви – такі! Я певен. Тому ми матимемо щасливе майбутнє! І я разом з вами буду докладати зусиль, щоб наше місто з кожним роком ставало кращим для життя, розвитку і дозвілля. З вами все вийде!" - міський голова підкреслив на завершення діалогу.

Відділ інформаційної діяльності та комунікацій із громадськістю Хмільницької міської ради

Назад до розділу