• Пошук по сайту
  • Пошук по документах
back

Стара версія сайту

Все краще – дітям

eye

624

27.09.2021 16:02

RSS

Сьогодні, 27 вересня 2021 року, у Хмільницькій міській раді відбулася зустріч, наповнена особливим змістом,  доброю енергією творчості  та  щирими емоціями натхнення.

До мерії завітали переможці двох конкурсів, що були оголошені з нагоди 659-ї річниці з часу першої письмової згадки про Хмільник конкурсу на кращий дитячий малюнок «Хмільник – місто, в якому я живу» та творчого конкурсу «Я – міський голова в майбутньому».  

Міський голова Микола Юрчишин гостинно привітав юні таланти, висловивши подяку дітям за їхні старання та  любов до свого міста.

"Чудово, коли ми любимо своє місто. Тоді ми ладні зробити для нього більше і краще. Я дуже радію, що в нас такий «квіт» дитячих талантів! Ви робите нашу громаду щасливою! Все краще – вам, діти!" – сказав міський голова, звернувшись до дітей.

За дорученням народного депутата України Петра Юрчишина його помічниця Світлана Стукан разом із начальником управління освіти, молоді та спорту міської ради Віталієм Оліхом привітали переможців конкурсу на кращий дитячий малюнок «Хмільник – місто, в якому я живу» солодкими подарунками та грошовими винагородами.

Міський голова разом із відповідальною секретаркою Хмільницької міської організації ветеранів України Надією Губановою відзначили переможців конкурсу творчих робіт «Я – міський голова в майбутньому» та вручили їм грамоти й грошові винагороди.  

Після офіційної частини для дітей було організовано смачне частування.

Отож, ще раз вітаємо вас, юні друзі!

Хай вогник творчого натхнення подарує вам упевнені життєві перемоги! А наше місто й велика громада щиро втішатимуться вашими успіхами!

Відділ інформаційної діяльності та комунікацій із громадськістю Хмільницької міської ради

Назад до розділу