• Пошук по сайту
  • Пошук по документах
back

Стара версія сайту

Для фельдшерів Хмільницької громади купили велосипеди

eye

705

27.09.2021 17:16

RSS

23 вересня цього року депутатський корпус міської ради на позачерговій сесії підтримав ініціативу КНП «Хмільницький центр первинної медико-санітарної допомоги» та спрямував 49 тисяч гривень із бюджету громади для придбання 18-ти велосипедів працівникам фельдшерських пунктів.

Сьогодні, 27 вересня 2021 року, міський голова Микола Юрчишин мав приємність під час особистої зустрічі з фельдшерами вручити їм велосипеди та подякувати за відповідальну роботу.

Розмова відбулася в конференц-залі Хмільницької міської ради за участі:

  • заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів міської ради Андрія Сташка,
  • в.о. директора КНП «Хмільницький центр первинної медико-санітарної допомоги» Хмільницької міської ради Лариси Дубової,
  • начальника відділу з питань охорони здоров’я Хмільницької міської ради Олександра Кравчука.

Міський голова підкреслив, що докладає зусиль, аби поліпшити умови роботи медичних працівників та покращити якість медичного обслуговування населення громади. 

У процесі відкритого діалогу фельдшери звернулися до міського голови за вирішенням питань щодо покращення опалення у медпункті, питань благоустрою на прибудинковій території, забезпечення необхідною оргтехнікою.

Міський голова відреагував на озвучені потреби та запевнив, що вони будуть вирішені в межах повноважень та за наявності бюджетного ресурсу.

Відділ інформаційної діяльності та комунікацій із громадськістю Хмільницької міської ради

Назад до розділу