• Пошук по сайту
  • Пошук по документах
back

Стара версія сайту

Міський голова привітав прийомну сім'ю

eye

382

30.09.2021 14:35

RSS

30 вересня 2021 року міський голова Микола Юрчишин зустрівся із прийомними батьками Володимиром та Любов’ю Пастух.

Микола Юрчишин привітав родину із 15-річчним ювілеєм, адже у 2006 році хмільничани створили дитячий будинок сімейного типу.

«Я висловлюю вдячність Вам за любов і батьківську турботу для дітей, які потребували допомоги, розуміння та підтримки від дорослих. Ваша постійна, наполеглива праця та самовіддача подарувала для 13 дітей родинне коріння та впевненість у майбутньому,» - сказав міський голова під час розмови.

Очільник міста відзначив важливість їх внеску у розвиток сімейних форм виховання у Хмільницькій міській територіальній громаді та побажав міцного здоров’я та довголіття, а також вдячності від своїх вихованців.

Володимир та Любов Пастух у свою чергу подякували міському голові, працівникам служби у справах дітей Хмільницької міської ради та Хмільницького міського центру соціальних служб за розуміння, підтримку та допомогу.

Історію створення дитячого будинку сімейного типу Володимир Іванович та Любов Петрівна розпочали ще у 2006 році. На базі їхньої родини був створений перший у Вінницькій області дитячий будинок сімейного типу. За час функціонування ДБСТ (а з 2020 року прийомної сім’ї) у родині виховувалося 13 дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування.

Завдяки наполегливій праці, безмежному терпінню та беззаперечній любові до дітей, які в силу різних обставин залишилися без піклування біологічних батьків, прийомні батьки надали можливість відчути справжню батьківську підтримку та тепло родинного затишку усім дітям.

У вересні 2021 року з тепер уже прийомної родини Пастухів вибув останній вихованець і прийомна сім’я припиняє своє функціонування.

Хмільницький міський центр соціальних служб

Назад до розділу